Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyütebilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde bir artış olacaktır. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Uzun vadede size kazanç getirecek bazı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlar gündeme gelebilir ancak bunları çözmeniz sizin için zor olmayacaktır.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Üzerinize alacağınız sorumluluklar artacaktır ve bu durum strese girmenize yol açabilir. Gelişmelere karşı esnek yaklaşımlar göstermeniz ve çevrenizdeki insanlara hoşgörülü davranmanız sizin için olumlu sonuçlar getirici nitelikte olacaktır.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.  Her meseleyi titizlikle ele alma, üzerinde düşünme, yapmak istediklerinizi kafanızın içinde planlama yönünde boşluk etkisi faydalıdır.  Sağlığımız veya  gerginlik yaratıcı meseleler üzerinde durmaktansa, moralinizi yükseltici olana yönelmenizde yarar var. Saat 11:33  itibariyle Ay-Terazi burcu etkinliği altında, sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik davranırsınız. Çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür. İlişkinizle alakalı mevzularda da,  aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmak ve ortak bir noktada buluşmak kolaylaşır. Bu saat itibariyle arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sosyalleşme anlamında gayet olumlu saatlerin başlangıcıdır. Buluşma, kutlama, birileriyle karşılıklı konuşma açısından  da olumludur. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz.. Bugün mutlu olabileceğiniz bir gün. İstediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir ortamda olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bilgi veya haberlerin doğruluğu ya da inanılabilirliği konusunda araştırmacı olmanız ve hangisinin yanlış hangisinin doğru olduğunu ayırt etmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPACAĞINIZ yolculukların size kazandıracağı enerjiyle bir çok yeni çalışma içinde olacaksınız. Yoğunlaşmak sizi mutlu edecek...

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta da, ayın ilk haftası gibi çocuk sahibi olmak ile ilgili olumlu etkiler getirecektir. Ailenizi genişletme kararını bu dönem içerisinde alabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi olmakta zorlanıyorsanız, aşılama gibi yöntemlerden olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilecek bir hafta içerisinde olduğunuzu bilin. Bayanlar, kısa süre sonra, bir çocuk beklerken, ikizlere hamile olduklarını bile öğrenip, çok daha büyük bir mutluluk yaşamaya başlayabilirler. MADDİ konularda olumlu bir devreye girmektesiniz. Maddi kazançlarınızdaki artışlar iyice belirginleşmeye başlayabilirler. Özellikle de haftanın son günlerinde, önemli bir miktarda para cebinize girebilir. Gelirlerinizle birlikte giderlerinizin de artmasını bekleyebilirsiniz ama karşılayamayacağınız harcamalar çıkmasından da fazla korkmanıza gerek yok. Bütçenize sert bir darbe inmesi, bu dönemde pek mümkün görünmüyor.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>