Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlık etkisi, bireysel hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir gün geçirebiliriz. Saat 09:44 Venüs-Satürn görünümü, işimizi sağlam zemine oturtmak, kazanmak, bir şekilde sıkıntılardan kurtulmak için yapılan hamledir. Hertitizlikle, üretkenlik merkez alınarak yapılır. İlişkilerde ciddiyet hakimdir. Bağ kurduğumuz insanlar yaşça olgun ve çözüme yatkın kişilerdir. Deneyimlerine güvendiğimiz, fikirlerine saygı duyduğumuz kişilere danışırız. Aynı şekilde biz de başkalarına yol ve yöntem tavsiyesinde bulunuruz. Uzun vadeli olanı tercih ederiz. Saat 17:45 Ay-Jüpiter görünümü, insanlardan beklediğiniz anlayışı görmekte zorlanırsınız. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mesaiye kalmış bir Yay burcuysan, zaman senin için geçmek bilmeyebilir. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak yeterince dinlenemediğini sen de biliyorsun. Belki de tatile biraz erken çıkmalısın, ne dersin? Sevgilinle bazı yanlış anlamalardan kaynaklı sorunlar yaşasan da bu ona karşı olan duygularını değiştirmiyor. Samimi olduğunu düşündüğün kişilerin aranızı bozmak için söyleyebileceği bazı sözler olabilir. Önyargılı davranmadan gözlemci olman gerekebilir. Yalnız bir Yay burcuysan eski bir dostunla duygusal olarak yakınlaşabilirsin. Aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz !

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı seyahatleriniz ve eğitim hayatınızda eksik kalan konuları yeniden tamamlamanız gereken bir süreç işliyor. Bu soruna dair bazı fırsatları yeniden yapılandırarak gelecekle ilgili daha cesaretli adımlar atmak için bugün şansınızı bir kez daha denemek isteyebilirsiniz. Ancak sizin başarınızı çekemeyen bazı kişilere karşı dikkatli olmanız gerekmekte.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün pozitif haberler ve size iyimserlik getiren fırsatlar olabilir. Düşüncelerinizi güçlü şekilde ifade edebilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZEN aşırı derecede dikkatlisiniz. Dikkatiniz yüksekken de hata yapabilirsiniz. Başkalarının gözüne çarpıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı birileri ile mukayese etmemelisiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız planlara, uyguladığınız stratejilere destek bulacağınız bir günde olabilirsiniz. İş ve başarılarınızla sizden büyük, olgun, deneyimli kişilerden, yönetici ve üstlerinizden takdir toplayabilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hayatla ilgili oldukça ciddi planlar yapacağınız bir gün sizi bekliyor. Özellikle yurt dışı bağlantılarıyla ilgili işlerinizde aradaki bir kadın vasıtasıyla kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Belki bir sözleşme imzalamak veya bir ticari faaliyet kurmanın atılımlarını başlatırsınız. Ortaklıklara açık olun.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>