Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu kadar çabuk erozyona uğrayacağını hiç tahmin etmiyordunuz. Bahçeli, pembe boyalı düşsel evinizin temelini bile kazamayacağınız şimdiden belli oluyor.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bunun, şu günlerde size çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bu kaçış nereye kadar, bunu da bilmiyorsunuz.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Pişmanlıklar ertelenemiyor, vaktinde yaşanması gerekiyor, bunu görüyorsunuz. Bugünlerde ruhsal sağlığınızın bozulmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:27-13:28 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. Bu durum, dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri   yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir. Bu süreyi  doğru bir biçimde değerlendirmenin  yolu,  soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor. Maddi açıdan dışarıdan kaynak bulmaya çalışırız. Ancak zorlanabiliriz. Bu zorlanış bizi rahatsız eder.  Hiç ummadığınız birveya özel bir meselenin istemediğiniz şekilde sonuçlanması canınızı sıkabilir. Ben derim ki, hemen panik olmayın. Olayı sakin bir şekilde bir daha gözden geçirin. İlişkilerde kapristen uzak duralım. Her burç mensubu boşluktan etkileneceği için, bize düşen hem kendi hem de insanların duyarlılığının farkında olmaya çalışmaktır. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, başkalarına güzel görünmek, beğenilmek, kendimizi önemli biri olarak görmek isteriz. Ay-Aslan geçişleri genelde böyledir.  Dışa karşı gayet güçlü bir duruş sergileriz.  Hakkımızda konuşan insanlara gerekli cevabı verebiliriz.  Bugün hiçbir şeyi kaçırmak istemeyiz.  Etrafımızdaki insanları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirebiliriz. Hayata bakış açınızı cesaretle savunacağınız ve hedeflerinizi kendinizden emin bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bu enerji, çevrenizdekiler sizden farklı görüşte olsalar dahi, onlara karşı anlayışlı olmanızı sağlıyor. Mesleki konularda dikkat çekmek, toplum içindeki yerinizi belirlemek, ün sahibi olmak, popüler olmak arzusu bugün yüksektir. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkı kraterleri olan kişilerle veya değişmez kurallara bağlı düzenleme veya anlaşmalar yapmak yerine, daha esnek olmanın faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularda heyecanlı gelişmeler meydana gelebilir. Kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Farklı kültürlere olan merakınızı giderecek yolculuk planları gündeme gelebilir. Hem zihinsel hem de duygusal açıdan sizi kısıtlayan kuralları aşmak ve yenilenmek isteyeceksiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARI kazanmak istiyorsunuz ama bunun için hamle yapmıyorsunuz. Beklemek size zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramıyor.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 20" R
Ay
Boğa
03° 32' 39" R
Merkür
Koç
21° 04' 22"
Venüs
Boğa
09° 26' 35"
Mars
Koç
04° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 47"
Satürn
Balık
17° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 44' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 20"
Lilith
Başak
24° 05' 52"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>