Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu kadar çabuk erozyona uğrayacağını hiç tahmin etmiyordunuz. Bahçeli, pembe boyalı düşsel evinizin temelini bile kazamayacağınız şimdiden belli oluyor.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bunun, şu günlerde size çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bu kaçış nereye kadar, bunu da bilmiyorsunuz.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Pişmanlıklar ertelenemiyor, vaktinde yaşanması gerekiyor, bunu görüyorsunuz. Bugünlerde ruhsal sağlığınızın bozulmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir yaşamın içine giriyorsunuz. Yenilikler teker teker gelirken, düşlerdeki cazibelerini taşımadıklarını görüyorsunuz. Eskidi deyip kenara koyduklarınız ise gittikçe değer kazanıyor. Ama artık gemileri yaktınız, geriye dönemezsiniz. Önümüzdeki günlerde sizi belli ki, bazı hayal kırıklıkları bekliyor. Belki de dünkü mutsuzluğunuzu yarınlarda arayacaksınız.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizi düzenleme yönünde önemlidir. Siz isteklerinizi başkalarıyla işbirliğinde bulunarak elde edebilirsiniz. Bu Dolunay yeni biriyle tanışmanın, bir yenilik hazırlığının, son iki hafta önce verilen kararların sonuçlarıyla karşılaşmanızı sağlayıcıdır. Bir projenin başına geçmeyi, dilediğiniz şekilde yönlendirmeyi, bu sayede finansal anlamda kazançlı çıkmayı isteyebilirsiniz. Tabii ki kurallara, plan ve programlı çalışmaya özen göstermekte yarar var. Bencil düşünmeyelim. Eğer ekip çalışması yapıyorsak, bu ekip içindeki paylaşımların hakça düzenlenmesi gerekir. Sadece kendimize göre hareket edersek, diğerlerine karşı haksızlık olur. Birilerine danışmanız, onların da fikirlerini almanız size artı kazandırır. Bu Dolunay, bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi, çocuklarınız varsa onlarla ilgili konuların halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Merkür-Pluto görünümü, bu Dolunayda ilişkilerimizi medeni şekilde, işbirliğine dönük, görüş alışverişinde bulunarak düzenlememiz halinde, hedefimize ulaşabileceğimizi işaret ediyor. Bu görünüm zaten bu yöndeki ortaklıkların yaşayacağını, bunu aksi ilişkilerin krizle sonuçlanacağını işaret etmekte. Ay-Uranüs görünümü, sürpriz bir aşkın, gelişmenin, yeniliğin bizi heyecanlandırması anlamında. Demek oluyor ki, bu Dolunayda bizi memnun edici gelişmeler var. Öyle veya böyle, bir şeyler zorlasa da, yine de sonuç keyiflendirici gözüküyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neler yapmaya çalıştığınız konusunda fazla açık olmanız, bazı kişilerin planlarınızı bozmasına neden olabilir. Dolayısıyla, daha yalnız çalışmanız ve evraklarınızı düzenli halde tutmanızda fayda var. Çok çalışmak ve ön hazırlıklar yapmak gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, yaratıcı alanda ve özellikle aşkta önemli sonuçlar getiriyor. Kendinize güven duyabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Aşırı stres ve gerginlikten dolayı enerjinizi sık sık düşürebilirsiniz. Karmaşık bir o kadar da zeki bir yapıya sahipsiniz. Hırçın görüntünüz çevrenizi ürkütebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi aniden gelişen beklenmedik olayların içinde bulabilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde hamile kalmak veya çocuk konusunun gündeme gelmesi de bu sürece damgasını vurabilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinden akşama kadar bedensel olarak biraz düşük enerjili hissedebilirsiniz.Dahil olduğunuz sosyal topluluklardan, arkadaşlarınızdan veya mesleki alanınızdan tanıdığınız insanlardan eleştiri alabileceğiniz, davranış şeklinizin sorgulandığı, eleştirildiği ve bununla ilgili bir parça da baskı hissettiğiniz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Sizden değişim göstermeniz talep edilebilir. Diğer taraftan çocuklarınızla ilgili beklemediğiniz ani bir durumla ilgili yüzleşme yaşayabilirsiniz. Ani bir çözüm bulmanız beklenebilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>