Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonunda çok hatalı davrandığınızı anladınız.. Ama geri dönüp bir şeyleri onarma şansınızı kaybettiniz. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmış olmanın bedelini ödüyorsunuz.

Son günlerde bir kabus yaşıyorsunuz. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek.

Biraz daha dikkatli davranmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bazı büyük ödemelerinizin aslında ihtiyacınız olmadığını, ödeme günü yaklaşırken anlıyorsunuz.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir problemin içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

16 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:54 Merkür-Pluto görünümü, işinize eğilmeniz halinde gayet verimli ve başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bilginizi aktarmak, konuşmak, yazmak, öğretmek yoluyla insanlara kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Endişe, sinirlilik, havailikten uzak durmanız halinde kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Önemli olan iyi bir gözlemde bulunmak. Merkür bu konuda yardımcınızdır. Hedefinize bir odaklandığınızda emin olunuz ki, başarısız olmanız, kazançlı çıkmanız mümkün değil. Arzulayın ve ele geçirin. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Saat 14:51 Merkür-Jüpiter görünümü, her konuya gerçekçi bir gözle bakmamızı, yarar-zarar hesabını gözetmemizi sağlıyor. İlişkilerimizi de aynı bu şekilde ele alacağız. Vaktimizi boş yere alan ve bizi gereksiz şeylerle oyalayan kişilerden uzak duracağız. Mecburen birilerine katlanmayacağız. Temkinli, işlevselliği olan, doğal ve akıcı olan her şey ilgimizi çekecek. Bir iki gün etkisini hissedeceğimiz bu görünüm, kendinize önem verme, bedenimizi ve ruhumuzu güçlendirme yönünde gayet faydalıdır. Saat 17:47 Ay-Merkür görünümü,veya ailemizi ilgilendiren konularda aceleyle, endişeyle karar vermeyelim. Ulaşımda, haberleşmede gecikmeler olabilir. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü diliyorum.

16 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Bugünün havası aynı senin gibi açık sözlü ve yürekli olan kişileri destekliyor. Hem maddi olarak koşulların iyileşecek haberler alabilirsin hem de ilişkilerinde yapıcı olman insanları da etkiliyor. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilin ve ortak arkadaşlarınızla birlikte aktiviteye doyamayacağınız etkinliklere katılabilirsiniz. Evli bir kardeşin varsa, evliliğiyle ilgili duyacağın problemler canını sıkabilir. Gündelik kaygılarından uzaklaşmak ve hayatın tadını çıkarmak ruhuna iyi gelirken sorunları daha profesyonel hallettiğini fark edeceksin. Gerçekleştirmek istediğin hedeflerinde bazı değişiklikler yapabilirsin. Yakın bir arkadaşının anlatacaklarıyla aslında çok şanslı bir hayat yaşadığını daha da anlayacaksın.

16 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzu arındırmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Aile içerisindeki üyeler ile bazı tartışmalar yaşayabilir ve bu sıkıntılı durumdan sıyrılmak için kendinizi olaylardan uzak tutmanız gerekebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aceleci davranmayın. Parasal ihtiyaçlarınızın artmış olabilir ancak kazançlı fırsatlar karşınıza çıkacak.

16 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dönüştürücü fikirlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilir,hayatınızla, kariyerinizle ilgili konulara daha derinden odaklanabilirsiniz. Sizi etkileyebilecek üst düzey kişilerle tanışabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı öğrenme ve deneyimleme arzusu taşıyan, neşeli, hevesli, iyimser ve gezgin Yaylar için bugün sosyalleşmek ve hareket halinde olmak önemli. Kabına sığmayan enerjiniz bugün artmış durumda. Kariyer konularında odaklanmak ve yeni imkanlar yaratmak için uygun zaman.

15 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Kazanç kapıları önünüze açılıyor. Fakat birilerinin koyduğu ağır kuralları ve şartları kabul ederek bu kazanca ulaşacağınızı bilmenizde fayda var. Paylaşımlar konusunda daha az ile yetinmeyi kabullenmelisiniz. Yenialanlarına geçmeniz mümkün.

16 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>