Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz yolunda gidiyor. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor.

İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu düşünceleri bir çalışma arkadaşınızla paylaşıyor, onu da ortak etmek istiyorsunuz. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.

Parasızlık çekmiyorsunuz. Ama yine de birçok özel zevkinizden vazgeçmiş durumdasınız. Sosyal yaşamınıza daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizle bu anlamdaki ortaklığınız para biriktirmeye yönelik. O sizi frenliyor.

Yeni yaşadığınız bir vefasızlıktan çok etkilendiniz. Bu olaydan ders çıkartacağınıza, yeni vefasızlıklara davetiye vererek yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde elinize geçen bir sonuç, sizi fazla sevindirmedi. Bu sonuç yaptığınız çalışmanın size sunduğu seçeneklerden biriydi. Dostlarınız bu sonucu olumlu bulup sevinmiş görünüyorlar. Siz ise yeni bir çalışmayla daha tatmin olacağınız bir sonuca ulaşma yoluna gideceksiniz. Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı,hayatında seçici, görev bilinci içinde çalışmak, titiz bir şekilde işlerinizi düzenlemek anlamında önem taşıyor. Hem şöyle bir durumumuza bakacağız hem de doğru tercihlerde bulunmak için düşüneceğiz. İletişim anlamında tabii ki gerek otoritelerle olan bağlantılarda dikkatli olmak gerekiyor. İşimiz ve evimiz arasındaki dengenin sağlam olması gerekiyor. Bir de önemli husus, duygusal-ailevi-yuvamızı ilgilendiren konularda gerçekçi olmamız gerekiyor. Sizi bir anlamda bağlayan, etkisiz hale getiren, fedakarlıkta bulunarak zaman kaybettiren hiçbir olgunun içinde yer almayınız. Geçmişte yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkisi nedeniyle hala tam olarak aradığınızı bulmuş değilsiniz. Duyarlısınız. Fakat bu duyarlılık size yanlış kararlar aldırmasın. Siz önce ne istediğinizi biliniz ki, ona göre doğru bir karar vermeniz mümkün olsun. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkulu bir aşkın peşindeyiz. Arzu doluyuz. Hatta bizi tutsak eden ne varsa garip bir şekilde ona yönelebiliriz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, insanlara gereğinden çok değer veriyoruz. Sev beni seveyim seni derler. O zaman her şeyin azı yarar, çoğu zarar diyerek olanlara gerçekçi bir şekilde bakalım. İhtirasların, tutkuların veya başkalarının esiri olmayalım. Kin, intikam gibi olumsuz duyguları kendi içimizde terbiye edelim. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sizi zorlayan bir çok meselenin inançla üstesinden gelebileceğinizi hatırlatıyor. Evet yoruldunuz. Son yıllarda bir hayli zorlandınız. Ancak hayatın tüm öğretileri kıymetlidir. Bundan böyle artık önünüzde yeni bir dönem başlıyor. Unutun geçmişte yaşananları. Onlar sizin tecrübelerinizdir. Böyle kabul ediniz. Yeni bir sayfadan hayata bakmak için istekli olunuz. Hedefinizi belirleyiniz ve onu elde edeceğinizden asla şüphe duymayınız. Yavaş yavaş her şey yoluna girecektir. Saat 11:54 Güneş-Ay görünümü, ruhsal gücünüzü yükseltiyor. -En azından düşündüğüm gibi yaşıyorum ve kimseye de verilecek hesabım yok diyerek kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren işlerde iletişim ve bilgi alış-verişleri bugün senin için ön planda olacak. Email, telefon, sms yolu ile gelen sosyal medya içerikli flört durumları senin de artık ilgini çekmeye başladı. Evli bir Yay burcuysan, evliliğine biraz daha zaman ayırman gereken bir gün. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişiyle farklı etkinlikler yapacak ve ona tekrar âşık olduğunu fark edeceksin. Ancak duygusal konularda fikirlerini açıklarken net ve direk konuştuğun için, karşı tarafla aranda sorun çıkabilir. Titiz ve disiplinli yapın, bugün oldukça işe yarayacak. Aile içerisinde ya da arkadaş çevrende gelişen bazı olayları güçlü mantığınla çözeceksin.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklemediğimiz bazı başarılar elde edebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlarla olan diyaloglarınız sayesinde ufkunuzu genişleten düşünce dünyasına sahip olmanız mümkün.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşulların içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Finansal konularınızla ilgili ani harcamalar çıkabilir. Bu konuda bütçeniz biraz sarsılabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek size iyi gelecektir. Olaylar aşırı kontrol etmemeye bakmalısınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALDIĞININIZ kararların arkasında durmanız özellikle hayatınızda biri var ise size olan saygısının artmasına sebebiyet verecek. Aile ilişkilerini onarmaya gideceğiniz bir gün.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati sizi derin felsefi konulara çeker. İnsanın var oluşu ve toplum içindeki bireylerin rolü ve elde ettikleri gücü sorgulamaktan keyif duyarsınız. Hayatın getirdiği sorumlulukların sonuçlarını keşfetmek sizi eğlendirir. Sevdiklerinize neşe yaymak ve onların yanında yer almaktan keyif duymak yaşam misyonunuz. Hayatın tüm çılgınlıklarını denemek tam size göre.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 41' 44" R
Ay
Koç
27° 50' 22" R
Merkür
Koç
20° 45' 25"
Venüs
Boğa
08° 57' 51"
Mars
Koç
04° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 04"
Lilith
Başak
24° 03' 17"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>