Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aşk şarkıların samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan ilişkileri içinde aşkın barınamayacağına dair bir inancınız var. Yakında bu bakışınızı değiştirecek bir tanışma yaşayacaksınız.

İş hayatınızın verimliliğinde ve işyerinizin huzurunda hiç bir somluluğunuz yokmuş gibi davranıyorsunuz. Birçok sorun sizin ilginiz dışında gibi. Tavrınızın size yarar getirmeyeceğini bugünlerde anlayacaksınız.

Atlayamayacağınızı sandığınız yarları dostlarınızın kurduğu köprülerle bir bir geçiyorsunuz. Bu arada da çok borçlu biri haline geliyorsunuz. Gerçekçi bir bütçe yapıp ona göre yaşamayı kısa zamanda öğreneceksiniz.

İş hayatınızla çelişkinizi bir an evvel çözmelisiniz. Oradaki doyumsuzluğunuz çok yakında derin bunalımlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açtığınız kapılarda aradıklarınızı bulamıyorsunuz. Boş odaların kapılarını zorlamaktan vazgeçmelisiniz. Hayata çok başka bir cepheden bakmak için hala geç değil. Ruh sağlığınızın buna şiddetle ihtiyacı var. Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Bugün size yaklaşanlar olacak, siz onlara elinizi vermeyeceksiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:58-21:15 arası Ay boşlukta geçecek. Aile ilişkilerinden, parasal konulara kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi güçlendiren, mevcut sıkıntılarınızı aşmanızı sağlayan maddi ve manevi anlamda kuvvettir. Bir şeyler değişir, dönüşür, yenilenir ve hayatınıza dahil olur. Olgunlaşmadır, verimliliktir, insanın potansiyel gücünün açığa çıkışıdır. Bu güçle lider olurunuz. Güçlü birinden destek alırsınız. Yatırım fırsatları ayağınıza gelir. Bu pozitif gelişmeler hayatınızda açılacak yepyeni bir sayfanın işaretçisi olarak tatmin edicidir. Bir grupta yer almanız için teklif gelebilir. Siz de başkalarına yol gösterebilirsiniz. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, zorunluluklar ve mecburen katlandığımız sıkıntıların göstergesidir. Bu durum strese yol açabilir. Bizim isteğimiz özgürlüktür, kendi alanımızı belirlemek ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Ancakhayatı, özel yaşam veya maddi konular bizi rahat bırakmaz. Çalışırız ancak tatmin değilizdir. Alternatifimiz yoksa şu andaki mevcut duruma katlanmak zorunda kalırız. Bu bizi fiziksel ve psikolojik anlamda yorabilir. Her ne olursa olsun bir tek şeyi unutmayın. Riskten uzak durun, gerginlikle yanlış karar vermeyin. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Gücü elinde bulunduran taraf olmayı istersiniz. Gerginliğinizin sebebi, içinize attığınız sorunlarınızdır. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, sıkıntılar bizi zorlasa da, kurtulmak pek mümkün olmuyor. Hoşgörülü olsak da, aslında huzurlu değiliz. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Çocuklarınla ile ilgili almış olduğun sorumluluklar ve ev hayatındaki yükler seni sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Bu nedenle kendini depresif ve sıkılmış hissedebilirsin. Moralini yüksek tutmalı, günün akışına kendini bırakmalısın. Akşama doğru duygu durumunda değişiklik yaşayacaksın. Vereceğin kararlardan emin ve olaylara karşı soğukkanlı olacaksın. Özel meselelerini hemen paylaşmak istemeyişin, ketum bir hava yaratabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evlilik fikrine olumlu yaklaşmaya başlayabilirsin. Yeteneklerini doğru kanalize edebilmek adına kişisel gelişimini destekleyen kurs araştırmaları yapabilirsin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğinizi garanti altına almak için önemli bir aşamadan geçmeniz gerekebilir. Endişelenmenize gerek kalmadan bunu da başarıyla atlatacak olabilirsiniz. Kaygılarınızdan arınmanız gereken bir gün.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Merak duyduğunuz alanlarda eğitimlere katılabilirsiniz. Şanslı dönemler içerisindesiniz. Yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcundaki yerleşimi gruplar içinde ön plana çıkmanıza yardım eder.Arkadaşlık ilişkisini duygusal bir açılıma dönüştürebilirsiniz. Kadınlara yönelik çalışma ve organizasyonlarda başarı elde etme ihtimaliniz oldukça yüksek. Yurt dışı bağlantılarınız için davet alabilir, plansız bir seyahat programına dahil olabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 04" R
Ay
Balık
09° 10' 08"
Merkür
Koç
18° 25' 27"
Venüs
Boğa
04° 51' 44"
Mars
Koç
02° 08' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 24"
Satürn
Balık
16° 50' 47"
Uranüs
Boğa
22° 31' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 04"
Lilith
Başak
23° 41' 08"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:14

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>