Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız teklifler önemli. Koşullarınızın elverişsizliği sizi engellememeli. Birtakım şeyleri artık yerli yerine oturtmanız için, şartlarınızı zorlamanızda yarar var.

Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Birçok şeyi siz belirlemek istiyorsunuz. İsteğinizin, bilginiz dışındaki para ilişkilerini ve yabancısı olduğunuz alışverişleri de kapsaması biraz fazla. Bu konulardaki egemenlik arzularınız iyi niyetlere bağlı, ama yine de rahatsız edici.

İlginizin çekilmeye çalışıldığı olaylara karşı ısrarla ilgisiz bir tavır içinde olmanız, hakketmediğiniz kuşkuları doğuruyor. Yakın çevrenizde de olsa duyarsız kaldığınız bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde pek doyumlu olmadığınız görünüyor. Ama bu sıralar biraz fazla seçen, çok sokulgan olmayan biri gibi davranışlar içindesiniz. Kendinize zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz. Oysa kendinize sunabileceğiniz bir sürü zevkiniz var. Her şeyin yerli yerinde göründüğü hayatınızda, bu tür eksiklikler hissetmenizdeki nedenleri keşfetmeye çalışın.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 12:20 olana dek,yerinde acil olarak halledilmesi gerekenlere öncelik tanıyalım. Toplantı veya görüşmeleri, kurulacak bağlantıları, randevularımızı düzenleyelim. Yerine ulaştırılması gereken evraklarımızı ihmal etmeyelim. İş trafiğiniz yüksek olabilir. Sabah itibariyle bunları organize etmeniz yararlı olur. Saat 12:20-20:32 arası Ay boşlukta ilerleyecektir.  Bu uzun süre içinde  her meseleyi titizlikle ele alma, üzerinde düşünme, yapmak istediklerinizi kafanızın içinde planlama yönünde boşluk etkisi faydalıdır.  Sağlığımız veya  gerginlik yaratıcı meseleler üzerinde durmaktansa, moralinizi yükseltici olana yönelmenizde yarar var. Saat 20:32  itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, arkadaşça paylaşımlar, seçkinlik arzunuz, ilişkilerde huzur, uyum ihtiyacınız ön plandadır. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik davranırsınız. İlişkinizle alakalı mevzularda da,  aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmak istersiniz.  Enerjiniz yükselişte olduğundan size mutlaka kulak verecektir. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günlerde bir yandan yatırım yapabilir, diğer yandan da para biriktirebilirsiniz. Aileniz de maddi, manevi yanınızda olduğu için kendinizi çok iyi hissedersiniz. Mühendis, mimar, gayrimenkul ve beslenme işi ile uğraşanlar için işlerini genişletip büyüyecekleri bir dönem olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından gelecek yardımlara güvenmeniz yanlış olur. Yanlış bilgi ya da haberlere dayalı ilginizi çekmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermemeniz ve daha fazla soru sormanız ya da araştırmacı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili olumlu değişiklikler size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları fazla ciddiye alabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katılacağınız bir toplantıdamüjdesi alabilirsiniz. Uzun zamandır kariyer atlamanızı zaten bekliyordunuz. Mali sıkıntılarınız yok olacak.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirme ihtiyacı duyacak ve yaşantınızı sorgulayacaksınız. Fakat, moralinizi yükseltmeyi başaracaksınız. Böylece duygularınızı kontrol edebilir, anlayışlı ve sevgiyle olaylara yaklaşabilirsiniz. Aşk arzularınız giderek yükselecek.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda titiz bir çalışma temposuyla başlayacağınız bir haftaya giriyorsunuz.Bu durum öğle saatlerinde bir parça düşüşe geçecektir. Çabalarınızın karşılığını alamıyormuş gibi bir düşünce içerisinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla içsel dengenizi sağlayabileceğiniz bir sürece gireceksiniz ve bu durum ruhunuza iyi gelecektir.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 49" R
Ay
Başak
00° 38' 32"
Merkür
Boğa
00° 17' 56"
Venüs
Boğa
20° 16' 54"
Mars
Koç
11° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 20"
Satürn
Balık
17° 48' 48"
Uranüs
Boğa
23° 15' 10"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 15"
Lilith
Başak
25° 04' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>