Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostça yaklaşımlarla duygusal etkilenmelerin arasındaki ince çizgi kolayca silinebilir. Bazı etkilenmelere karşı değişik bir bakışınız var. Bu bakış sizi sandığınız kadar koruma altında tutamayabilir.

İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor.

Bugün coşkulu bir gününüzdesiniz. Gereksiz satın alma eğilimleri içine girebilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde hiç beklemediğiniz girdiler, uzun süreli rahatlamalar getirebilir.

Bugünlerde önemli konularda yeterince bilgilenmeden sorumluluk almanız zarar verebilir. Hislerinize güveninizin yeterli olmayacağını bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir. Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak. Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ailenizi sevgiyle kucaklayarak sorunlarınızı biraz olsun geride bırakmak anlamında gayet olumludur. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Hoşgörülü olmak gerekiyor. Acil karar vermemek, önyargılı olmamak, anlamak, dinlemek en güzeli. Ancak, ters insanlara, iyilikten anlamayan kişilere karşı da dikkat edeceğiz. Mesafemizi koyacağız. Saat 15:40 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. İlişkide ortaklaşa hareket etmek, paylaşımda bulunmak gayet faydalıdır. Kısa bir yürüyüş, dostlarla sohbet, farklı bir şeyler yapmak bize iyi gelecektir. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının yanılabileceği bir gün. Dinleyici olmalısın. Hemen savunmaya geçmen yanlış anlaşılmana neden olabilir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınız, kariyeriniz ve kazançlarınızla ilgili önemli ve güzel gelişmeler yavaş yavaş meyvesini vermeye başlayacak. Bu duruma kendinizi hazırlamanızı öneririm. Kariyerde meydana gelecek sürprizlere karşı hazırlıklı olun ve bu sefer risk almaktan korkmayın.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün. Kendinizi ifade etmekten keyif alıp, mutlu olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek ve sosyalleşmek size iyi gelecektir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi seven insanların size ihtiyacı olduğunda hemen oradasınız. Bugün ailenize odaklanabilir, yapmanız gerekenleri devreye sokabilirsiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda boşlukta kalan Ay öğle saatlerine kadar enerjinizi düşürebilir. Duş almak, yoga ve meditasyon yapmak hem ruhsal hem fiziksel bedeninize iyi gelir. Öğleden sonra Koç burcunun çocuksu atılımcı enerjisi sayesinde,haftanızı hızlıca toparlamak şansı yakalayacaksınız. Yeni bir hobiye başlayabilir, farklı bir arkadaş grubuna dahil olabilirsiniz. Balık

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 37" R
Ay
Boğa
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
20° 54' 30"
Venüs
Boğa
09° 11' 42"
Mars
Koç
04° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 43' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 41"
Lilith
Başak
24° 04' 32"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>