Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar kolayca unuturken, hala unutulmamış olmanız da çok mümkün. Çok kolay unutup aynı acelecilik içinde yeni bir ilişkiye yöneldiğiniz düşünülüyor. Bu imaj şansınızı bağlayabilir.

Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturabilecek ölçülerde.

Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz. Elinize geçecek bir para, sizikonularında yeniden şekillendirebilir.

Yarı güvenle baktığınız ilişkilerde önleyemediğiniz yakınlaşma niyetleri belli amaçlara dayanıyor. Henüz fark edemediğiniz, sizi istismara yönelmiş birileri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ikili ilişkilerde kalıcı olarak görülüp kabullenilmiş problemlerin çözümü, tarafların kendilerinden bir parça kopup bir ilişki içinde olduklarını fark edebilmelerine bağlı. Bugünlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilmeniz halinde, elde edebileceğiniz küçük mutluluklar olabilir. Bunun için günlük yaşamın bağlarını biraz gevşetip kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Balık burcunda gün boyu etkili olacak. Saat 13:27 itibariyle Neptün ile kavuşacak. Bu enerji, sevgiye, şefkate, anlaşılmaya, ilgi görülmeye olan ihtiyacın göstergesi. Birileri yanınızda olsun, hayat size aradığınız güzellikleri sunsun isteyeceksiniz. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmek isteriz. Gücümüzü azaltan kişi ve olaylardan uzak kalmaya çalışırız. Kendi içimizde hissettiğimiz mutluluk, dışarıya nazaran bizi daha fazla rahatlatır. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, yaşamınızı ilgilendiren çok önemli bir karar verilecekse enine boyuna düşününüz. Hangi durum olursa olsun tarafsız bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 20:58 Ay-Güneş görünümü, zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyicidir. Önünüzdeki engelleri kolayca aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyici olan bu görünüm, engelleri kolayca aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde sürekli fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadıklarınızı anlamlandırmak, resmin bütününü görmek ve hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini düşünürken kendinizi bulabilir, yaşamın bu noktasında neleri değiştirebileceğinizin hesaplarını yapabilirsiniz. Aynı zamanda bugünkü yerinizi ve bulunduğunuz konumu da düşünüp kendinizle gurur duymanız da mümkündür.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yapmış olduğunuz plan ve projelerin olumlu sonuçlanması keyfinizi arttıracaktır. Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven arayışınız olabilir. Babanızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir veya yabancılarla karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Gün içerisinde bazı konularda sürekli fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, tatlı dilin ve politik yaklaşımların sayesinde önemli işler bağlayabilirsin. Arzuların ve isteklerin arttığı bugün, sevdiğin insanla da fikirlerini paylaşabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Yay burcuysan, eşinle tüm sorunlarını masaya yatırabilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler içsel olarak rahatlamanı sağlayacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenize yardım etmek konusunda çok hevesli olacaksınız. Yapılması gereken işleriniz vaktinizi alabilir. Özel hayatınızda biraz daha istekli davranmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konular bugün daha fazla ilginizi çeker. Herkese koşulsuz sevginizi sunmak, karşılık beklemeden iyilik yapmayı kendinize misyon edinebilirsiniz. Yine de aşırı iyimser tavırlardan kaçınmak gerekir. Evde su boruları veya tesisatla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Resim yapmak, şiir yazmak gibi yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 26" R
Ay
İkizler
01° 28' 54" R
Merkür
Koç
22° 45' 52"
Venüs
Boğa
11° 49' 13"
Mars
Koç
06° 28' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 03"
Satürn
Balık
17° 18' 23"
Uranüs
Boğa
22° 51' 12"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 36"
Lilith
Başak
24° 18' 43"
True Node
Koç
15° 17' 13"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>