Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskanıldığınız zaman, kıskançlığın ne kadar yersiz, boş bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz. Bu şekilde bir kıskançlıkla bir zamanlar ona neler çektirmiş olduğunuzu unutuyorsunuz.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi çok üzüyor. Her gün bir arkadaşınızın kapının önüne konulmasına sadece seyirci kalabiliyorsunuz. Kendiniz adına da endişeleriniz ve de önlem arayışlarınız var.

Para durumunuzu yavaş, yavaş yoluna koyuyorsunuz. Partnerinizle birlikte bir para tüketme makinesi gibi geziyorsunuz. Birinizden birinin bu gidişe dur demesi gerekiyor.

İş güvenliğinizle ilgili endişeleriniz gittikçe paranoya haline geliyor. Başarı grafiğinize yeniden bir bakarsanız, biraz daha iç rahatlığıyla çalışmanız mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayacaksınız. Bu da, konuyla ilgili umudunuzu ertelemenize yol açacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda da inatçılık olarak algılanıyor. Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:15-14:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Saat 14:07 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerlemeye başlıyor. Kazançlı işlere ciddiyetle eğilirsiniz. Para konusunda şu aralar yaşanan tıkanıklara çözüm olabilecek yollar ararsınız. Hatta daha önce yüksek fiyata yaptığınız işleri, karşınıza bir teklif çıkması halinde biraz daha düşük ücretle yaparak nakit para akışı sağlamak istersiniz. Endişeleriniz olabilir. Tutumlu olmanız gerektiren durumlar söz konusuysa sıkılırsınız. Ancak bunların hepsi, Ay-Oğlak burcu geçişlerinde hissedilen durumlardır. Saat 14:53 Ay-Chiron görünümü, maddi konulara daha fazla eğilmenizi ve bu anlamda rahatlama arzunuzu işaret ediyor. Sıkıntılarınızı geride bırakmak, hayatın güzelliklerini yaşamak istiyorsunuz. Bir olanak, fırsat ve şans beklentisi içindesiniz. Saat 17:56 Ay-Uranüs görünümü, para kazanmak amaçlı girişim ve yeniliklerin işaretçisidir. İnsanları etkileme gücünüz yükselir. Saat 19:24 Ay-Satürn kavuşumu bütçemize göre hareket etmemizi söylüyor. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Mutlu, başarılı, şanslı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Toplumsal yaratıcılığın güçlü olduğu bir gün. Yardıma muhtaç insanlar için düzenlediğin etkinlik ya da projen ile bugün güzel bir adım atma fırsatı yakalıyorsun. Şans senden yana. Ancak harcamalarına dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Harcamalarında yapacağın aşırılık, ilerleyen zamanlarda seni beklediğinden de çok zorlayabilir. Uzun zaman önce ayrıldığın sevgilinin, yeniden başlama isteği kafanı karıştırabilir. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, yönetimde yapılmak istenen değişikliğe itiraz edebilirsin. Adaletsizlikten dert yanabilirsin. Eğitimi devam eden bir Yay burcuysan, alanınla ilgili bazı zorlanmalar yaşayabilirsin. Mide problemi yaşıyorsan sağlıksız gıdalardan uzak durmalısın.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız haberler sayesinde yapmak istediğinizile ilgili kafanızda olumlu düşünceler gelişebilir. Şimdi kendinize güvenilir bir ortak aramanın tam zamanıdır.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fakat yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olamayabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak sizin için daha iyi olabilir. İşlerinizle ilgili planlamalar yapmak sizi rahatlatacaktır. Gün içinde keyif alacağınız işlere ve hobilerinize yönelmek size keyif verecek.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açık sözlü Yaylar bugün tedbirli konuşmakta fayda var. Uzun vadede negatif tesirleri olacak dedikodulardan uzak durun. Bugün şövalyelik yapmak için uygun değil. Günün ikinci yarısında kişisel ve ailesel tasarruf tedbirlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü partnerinizin isteklerine ayırın. Birlikte ortak bir organizasyona ya da eğitim programına katılabilir ya da bir sinema filmi izleyerek kültürel faaliyetlerden keyif alırsınız.Bol bol konuşmak, sosyalleşmek, özgür ruhunuza cevap veren arkadaşlarla vakit geçirmek hoşunuza gider. Arkadaşlıklar aracılığıyla tanışacağınız birinin zihinsel becerileri hoşunuza gider, onun bilgi dağarcığıyla sizinkini birleştirmek keyifli olacaktır.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>