Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdaki insanın iyi niyetli ve ilişkiniz adına hala umutlu olduğunu görebilmelisiniz. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirilerin suçlamalara dönüşmesinden çekinmelisiniz.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Yakın çevrenizdeki tutumlu insanları hiç olmazsa bazı durumlarda örnek alabilirsiniz. Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil.

Bugünlerde keskin tartışmalardan uzak kalmaya gayret edin. İkili bir ilişkinizdeki tavrınız sizinle ilgili olumlu düşünceleri kuşkulu hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haberler, yeni umutlarla dolu günler yakında. Çok çeşitli biçimlerde karşınıza çıkacak fırsatları keşfedip değerlendirmek size bağlı olacak. Yenilikçi fikirleriniz, belli konularda sizi zorluklara sokabilir. Statüko ve yenilenme arasında kararsızlık yaşadığınıza dair inancınız, hatalara çok açık bir yanılsama olabilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Yengeç burcunda ilerlemesine devam eden Ay, erken saatlerde karşıt açıda olduğu Plüton'la finansal işlemlerinizde aksilikler yaratabilir. Sağlığınız etki almasa da riskli işlerle uğraşırsanız can sıkıcı sakatlıklar yaşayabilirsiniz. Sonrasında Venüs-Neptün olumlu açısıyla bu gergin enerji sona eriyor. Daha sakin bir döneme giriyorsunuz. Ailecek sevineceğiniz bir durum olabilir. Ay saat 17:17-18:20 aralığında boşlukta olacak. Bu zaman diliminde enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Ay'ın Aslan burcuna geçtiği 18:20 itibariyle pozitif bir enerjiyle güne devam ediyorsunuz. Karamsar düşüncelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz. Sadece gece saatlerinde Ay'ın Mars ile sert kontağı aktifken gergin olabilirsiniz. Ayrıca gece seyahat ediyorsanız dikkatli olmalısınız. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulardan haberdar oluyorsun!Bugün hiçbir şeyi gözden kaçırmayan, dikkatli tutumun etrafındakiler tarafından istemeyeceğin şekilde anlaşılmana sebep olabilir. İnsanlar asıl amacını anlayamayabilir; bu tarafını biraz törpülemen ilişkilerinde sana yardımcı olacaktır. Öğle saatlerinde aniden çıkan olaylar seni oldukça meşgul edebilir, buna karşı tedbirli olmalısın. İki arkadaşının arasında kaldığını fark edecek ve stratejik davranmayı tercih edeceksin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiyle tesadüfen karşılaşman heyecanlı dakikalar geçirmene sebep olabilir. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin ve yeni tanıştığın kişilerin özel hayatlarıyla ilgili detaylardan haberdar olarak dedikodunun bol olduğu bir gün yaşayabilirsin.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşka dair alacağınız kararlar önemli bazı sonuçlar size getirebilir. Bugün aldığınız bu kararı daha sonrasında sürdürmeniz gerektiğini unutmayın.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa imkanlar bulmanız mümkün. Eşinizin ya da başkalarının imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz kendisini belli ediyor ve sizi bulunduğunuz ortamda kolaylıkla idare eden, yardım eden konumuna getiriyor.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yönünde yeni adımlar attıkça çevrenizi de genişletiyorsunuz. Şu dönem hayatınızı aydınlatmak için çevreniz ile olan diyaloglarınızı sıcak tutmanız gerekiyor. Aile içindeki konulara çözüm bulacak, içinizde yara kalmış bazı konuları İyileştirme fırsatı yakalayacaksınız. Bekar Yay burçları için aksiyon zamanı.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu çocuklar, spor, kişisel bakım konularındaki ihtiyaçlara yoğunlaşmak faydalı olur. Beklentileriyle sizi yoran insanlara karşı tedbirli olun, tepkisel tutumlardan sakının.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda uzun zamandır beklediğiniz olumlu sonuçları size taşır. Bir kadın yöneticinin desteğinden yararlanırsınız. Kazancınızda artış yaratacak konular ve şartlar gündeme gelir. Hayallerinizde şekillendirdiğiniz bir projeyi hayata geçirmek için uygun bir zamandasınız. Kalbi boş olanlar gerçekten kafaca anlaştıkları biriyle tanışabilirler.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>