Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız kararları ona danışmamakla yanlış yaptınız. Siz bir hayatı paylaşıyorsunuz. Bu türden başı buyruk davranışlarınızla devamlı bir şeyleri eksiltiyorsunuz.

Bugün sizinle özel olarak bir konuda görüşülebilir. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İşyerinizdeki doyumsuz görüntünüz dikkat çekiyor. Çok yakında uzun bir yolculuğunuz olacak.

Sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça zorlanacaksınız. Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirecek.

Yakında yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Bundan çıkarmanız gereken dersler olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bu kez işe yaramıyor. Çünkü bir zamanlama hatası yaptınız. Ele aldığınız sorun zamanlama konusunda hassasiyet istiyordu. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size komik geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, parasal konularda bir hayli endişeli düşünmemize neden olabilir. İlişkilerimizde karşılıklı çıkarlarımızı gözetmekten yana davranırız. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven adına düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar almakta zorluk çektiğin konular gündeme gelecek. Bu yüzden hayata karşı tavır değiştirmen gerektiğini düşüneceksin. Çevrende gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyeceksin. Düşündüklerini dile getirmekten çekinmemen eleştirilmene neden olabilir. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, yapacağın görüşmelerde kendini olabildiğince iyi anlatmanda fayda var. Gün içinde ara ara sebebini tam olarak bilmediğin bir mutsuzluk hissi yaşayabilirsin. Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının artacak ve kuruntularının yersiz olduğunu anlayacaksın. Evli bir Yay burcuysan, eşinin kardeşleriyle arasında bir problem çıkabilir. Olaylara dâhil olmak yerine sessiz kalmayı tercih edeceksin. Akşamüzeri alacağın güzel bir teklif planlarını değiştirmene neden olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızdan alacağınız haberler üzerine farklı düşünceler içine girebilirsiniz. Derece ilginç ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Aniden karşınıza çıkacak fırsatları fazla düşünmeden değerlendirmeyin.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi bir düzene koymanız,akışınız açısından daha faydalı olacaktır. Akşama doğru kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize keyifli zamanlar ayırmaya bakın.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsunuz. Çevreniz bunu görecek ve bir yıldız gibi parlacaksınız.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürkenve para konularına ağırlık verebilirsiniz. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harcamalar gündeme gelebilir.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgiye ulaşmayı seven Yaylar için yenilenme zamanı. Üretim konularında geçmiş alışkanlıkların yükünü üzerinizden atıp biraz soluklanmak için uygun bir gün. Kariyer alanında gelişmeler olası. Gelir gider durumuna dikkat edin.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 26" R
Ay
Koç
02° 44' 24"
Merkür
Koç
19° 28' 30"
Venüs
Boğa
06° 51' 37"
Mars
Koç
03° 23' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 13"
Satürn
Balık
16° 58' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 13"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 27"
Lilith
Başak
23° 51' 55"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>