Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Aşkı daha değişik boyutlarda yaşama arzunuz, birtakım hayal kırıklıkları için zemin hazırlıyor.

Gururunuzu okşayan duyumlarınız önümüzdeki günlerde de davam edecek. Sonradan daha da önemseyeceğiniz biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız.

Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki hesaplılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Bazı uyarılarınızı daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. Aksi halde bazı kimselerle istemediğiniz ağız dalaşlarına girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir. Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniayın yansımalarını, günün diğer görünümleriyle birlikte ele alarak yorumlarsak, onun etkilerini daha net anlamış ve ona göre değerlendirmiş oluruz. İlk enerjimiz, saat 01:05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür.  Bu sizin parayı harcamasını bilen bir kişi olduğunuzu gösteriyor. Öyle zevkleriniz ve tutkularınız var ki, hiç kimse sizin gibi yaşamasını bilemez. Bu yüzden de tek isteğiniz özgür bir hayat sürmek. Dünyaya bir kere geliyor felsefesi bu Yeniayda bir hayli etkili vurgulanacak. Ancak maddi konularda da dikkatlice hareket etmek gerekiyor.Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayda çalışma hayatınızı, günlük yaşamınızı verimli yönde değerlendirmek için öncelikle fiziksel ve duygusal sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Sinirlilik, sürekli bir şeyleri endişe etmek, beslenmenize dikkat etmemek, sağlıksız ortamlarda yaşamak ve çalışmaktan kaçınınız. Hayatın güzellikleri olduğu gibi, zorlukları olduğunun da bilinci içinde hareket ederek amacınıza, hedefinize kilitlenerek gayret gösteriniz. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeniayda, keyfinize göre bir yaşam sürme isteğinizi gösteriyor.  Hayatın güzelliklerini hissetmenize  yardımcı aktiviteler hakikaten canlandırıcı olabilir. Spor, aşk, heyecan, tutku, adrenalin tam size göre. Hatta bir anda aşık olmak, bir ilişkiye başlamak, hiç düşünmeden bir şeylere kalkışmak da mümkün. Fakat ben yine de bastığınız yeri bilerek hareket etmenizin de yararlı olacağını söylemeliyim.Saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak kendimize göre hareket etmek arzumuzun işaretçisidir. Sosyal yaşamınız renklensin, dostluk ilişkileriniz güçlensin, arzu ettiğiniz gibi özgür bir şekilde hayatınızı yaşamayı tercih edersiniz. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da böyledir. Yeniliklerde bulunma hevesimiz bir hayli yüksek. Ancak Yeniayın görünümleri bize,  aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, artı ve eksilerine iyi bakmak gerektiğini işaret ediyor. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Siz aşka ve özgürlüğe önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Sağlığınız konusunda olumlu bir hafta. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı olaylar ya da karışıklıklar kontrolden çıkabilir ya da yaşanan aşırılıklar sonucunda rahatsız edici durumlar oluşabilir. Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olaylar ve kişiler size eski arkadaşlarınızı hatırlatabilir. Bu arada eskiden yaptığınız ve unuttuğunuz projelerinizi hatırlayabilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ilehayatınızda başarılı bir gün geçirebilir, faydalı görüşmeler yapabilir, ruhsal olarak fazlasıyla sevgi dolu, hoşgörülü ve aşk dolu hissedebilirsiniz. İlişkilerinize pozitif yansıyan bu görünümle sevdiğiniz kişi ile romantik bir gün geçirebilir, sevginizi daha rahat paylaşabilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>