Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iyi gitmeyeceğini düşündüğünüz şeyler, çok iyi sonuçlanacak. Bu kadar tedirgin olmanın bir manası yoktu zaten. Daha rahat hareket etmelisiniz. İş Yaşamı :Günü dinlenerek geçirmeyi planlayacaksınız fakat bugün de başınızı işten güçten kurtaramayacaksınız. Gün içerisinde ilginiz olmayan işlerle uğraşacak sıkılacaksınız.

Parasal olarak oldukça şanslı olacağınız bir gün. Yakınlarınızla ya daortaklarınızla parasal konularda görüşmeler yapacaksınız. Bu görüşmeler neticesinde önemli kararlar alacaksınız.

Ailenize çok fedakarlık yapıyorsunuz. Bu yüzden ailenizde en sevilen birey sizsiniz. Bu olumlu özelliklerinizi korumaya çalışın.

Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne rahat başlayacaksınız. İkili ilişkilerde oldukça rahatsınız. Yakınlarınıza karşı da açık olmak hoşunuza gidiyor. İşlerinizden kurtulup dinlenmek isteyecek fakat bu konuda pek başarılı olamayacaksınız. Bugün yakınlarınızdan bir haber alacaksınız. Bu haber yüzünden heyecanlanabilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay süresince, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Saat 14:04 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, evimizin gereksinimleri, ailemizin ihtiyaçları için bütçemizin sınırları dışına taşabiliriz. Biraz gönlümüzü hoş olsun istiyoruz. Bir şeyler bizi zorlarken en azından kendimizi, sevdiklerimizi mutlu etmekten yana olacağız. Saat 23:52 Ay-Neptün arasındaki görünüm, sorumluluktan uzak durmak, gönlümüzce yaşamak arzumuzu gösterir. İyimser düşünmeye çalışırız. En azından sağlığım yerinde ya şöyle durumda olsaydım diyerek kendimizi rahatlatırız. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin kadar zeki veya ileri görüşlü olmayan bazı kişiler yaptığınız veya onay vermek üzere olduğunuz bazı planları uygun bulmuyor olabilirler. Doğru düşüne tarafın onlar olmadığına emin misiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ummadığınız anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda mesafe kazanacağınız gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, sosyal etkinlikler, görüşme, toplantı ve finansal konularda beklentilerinizin tam olarak karşılanmadığını hissedebilir, ruhsal olarak tatminsizlik hissedebilirsiniz ancak akşam saatlerinde ikili ilişkilerde yeni tekliflere açık olduğunuz, devam eden ilişkinizde romantik bir zaman geçireceğiniz, sevgi, aşk ve ilişkilerden yana şansınızın olduğu bir zamanda olacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun duygularınız ve artan enerjiniz sizi son derece tepkisel yapabilir. Aniden patlayabilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve enerjinizi, planlarınızı başarıya ulaştırmakta kullanmalısınız. Harcamalarınıza dikkat...

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 59" R
Ay
Aslan
20° 18' 04" R
Merkür
Koç
29° 14' 12"
Venüs
Boğa
19° 13' 20"
Mars
Koç
11° 04' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 08"
Satürn
Balık
17° 45' 11"
Uranüs
Boğa
23° 12' 10"
Neptün
Balık
29° 18' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 36"
Lilith
Başak
24° 58' 44"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>