Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iyi gitmeyeceğini düşündüğünüz şeyler, çok iyi sonuçlanacak. Bu kadar tedirgin olmanın bir manası yoktu zaten. Daha rahat hareket etmelisiniz. İş Yaşamı :Günü dinlenerek geçirmeyi planlayacaksınız fakat bugün de başınızı işten güçten kurtaramayacaksınız. Gün içerisinde ilginiz olmayan işlerle uğraşacak sıkılacaksınız.

Parasal olarak oldukça şanslı olacağınız bir gün. Yakınlarınızla ya daortaklarınızla parasal konularda görüşmeler yapacaksınız. Bu görüşmeler neticesinde önemli kararlar alacaksınız.

Ailenize çok fedakarlık yapıyorsunuz. Bu yüzden ailenizde en sevilen birey sizsiniz. Bu olumlu özelliklerinizi korumaya çalışın.

Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu ediyor. Gelecekle ilgili umutlarınız ivme kazanmış gibi. İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz. Bugün basit, gereksiz gördüğünüz tartışmalara ilgili davranmalısınız. Bu tartışmaların sizinle alakalı taraflarını göreceksiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar gün boyu etkili olacak Ay-Terazi burcu seyri altında güne başlamaktasınız. Bu enerji altında seçicilik huzur ve güven duygusu gayet değerlidir. Karşınızdaki kişinin kendiyle ne kadar barışık olduğu, sosyal ve eğlenceli tavırlara sahip oluşu, kadınlık veya erkekliğini duruşuyla hissettirişi gibi noktalar sizin için bugün son derece önemlidir. Ayrıca bu enerji sizin başkalarıyla çatışmadan uzlaşı içinde hareket etmeniz gerektiğinin de işaretidir. Aşk açısından gayet olumlu bir gündür. Hem mantıklı bakış açısına sahipsinizdir hem de duyarlılık içinde karşınızdaki kişiyi dinlemeye hazırsınızdır. Size nasıl yanaşıldığı, nasıl davranıldığına oldukça dikkat edebilirsiniz. Kaba saba, ne dediğini bilmez, sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkan kişilere karşı hemen önlem alabilirsiniz. Kafaca anlaşma arzunuz bugün yoğundur. Size, kabul etmenizin mümkün olmadığı şeyler iyi niyetli, sakin ve uygun cümleler içinde söylendiğinde hayır demeniz mümkün değildir. Bu enerjiyi daha olumlu şekilde kullanmak için yapmanız gereken, uygulamaya dönük düşünmenizdir. Yani fikir olarak kalmamalı, insanlara sunulmalıdır. Müzik, şiir, resim gibi aktivitelerin izleyicisi olmak bugün sizi keyiflendirebilir. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda güvendiğin bir kişiye içini dökmek isteyebilirsin. Bugün konuşmalarınla çevrendekileri etkileyebilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailedeki erkek figürleri ile olan ilişkileriniz sizi yaralayıcı bir duruma getirebilir. Duygusal Anlamda huzursuzluk yaratan ve güven duygusu aratan, gitgellerle ise uğraşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Bugün duygusal anlamda şartları zorlamamakta fayda var.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. İşleriniz de önem verdiğiniz konuları en iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla fikirleriniz ile ilgili konuşabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız kişileri ve olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Hatta yeni tanıştığınız kişiyi eskiden tanıyormuş duygusu içinde olabilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler var. Bazı kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Parasal uğraşlarınız ön planda olmasına rağmen, siz daha çok sevdiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınıza vakit harcayacaksınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve sosyal derneklerle ilgili çalışmalar yapabileceğiniz, organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Arkadaşlıklarınızı belirleyen alanda uyumlu tavırlarla kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Toplumsal gruplar ve kurumlarda hem diplomatik tavırlarınız hem de birleştiren yapınız nedeniyle takdir toplayabilirsiniz. Aranan bir karakter olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili esaslı bir dönüşüm söz konusu olabilir. Kesici ev aletleriyle ilgili tatsız sürprizlere dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun duygularınız ve artan enerjiniz sizi son derece tepkisel yapabilir. Aniden patlayabilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve enerjinizi, planlarınızı başarıya ulaştırmakta kullanmalısınız. Harcamalarınıza dikkat...

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 07' 20" R
Ay
Oğlak
21° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 46' 47"
Venüs
Boğa
00° 36' 55"
Mars
Balık
29° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 04"
Satürn
Balık
16° 32' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 28"
Lilith
Başak
23° 18' 11"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>