Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar üzerine fazla gitmeyin. Aradan belli bir sürenin geçmesi yararlı olabilir. Onu ne ölçüde incittiğinizi bilmez gibi tavırlarınız, yeniden gönlünü alma çabalarınızı geciktirebilir.

Çok çıkarcı insanlarla sürtüşmeleriniz var. Ama, onların bu konudaki direnişini bir yerde dondurma olanağı bulacaksınız. Kendiliğinden gelişmesini beklediğiniz gelişmeler, sizi ummadığınız kadar bekletebilir.

Daha kendinden emin yaşamak istiyorsunuz. Destek anlamında güven duyduğunuz insanların sayısı oldukça sınırlı. İmkanlarınızı zorlama konusunda, sizde dinamo etkisi yapan koşullarınız var.

Belli amaçlara yönelik ortaklıklarınızda kendinizi tekrar tekrar anlatma ihtiyacı duyacağınız toplantılar söz konusu. Belirlemek istediğiniz konuların bir kısmına oldukça uzaksınız, başarı şansınız az.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilincinizdeki birtakım arzular, bir dürtü şeklinde bilinçaltınıza taşınma niyeti içinde. Bu konuda pişmanlıklar duyabilir, geriye dönüş zorlukları yaşayabilirsiniz. Sağduyulu saptamalar, doğru kararları getirecek. Son günlerde zamansızlıktan ihmal ettiğiniz özel uğraşlarınız, yakın bir zamanda profesyonel fırsatlar sunabilir. Bu konuda sürpriz bir güvensizlik yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün boyunca Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Seyahat planları yapabileceğiniz, pozitif bir güne merhaba diyorsunuz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Felsefe, astroloji gibi konulara ilginiz artabilir. Oğlak burcundaki Venüs-Satürn kavuşumu bugün saat 13:52'de gerçekleşiyor. Gelirinizin arttığı maddi olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapmaya sıcak bakabilirsiniz. Maaş veya aldığınız primde artış olabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir düzen kurmak isteyeceksin!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Bugün teknoloji ile ciddi sorunlar yaşamak istemiyorsan dikkatli davranmalısın. Eğer bilgisayar üzerinden çalışıyorsan dosyalarını yedekleyebilirsin. Özellikle ev hanımları bugün temizlik yaparken elektrikli ev aletlerinin temizliğinde ya da kullanımında ekstra özen göstermeliler. Çocukları olan bir Yay burcuysan, rutin sağlık kontrollerini yaptırman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, artık yeniden aşk kalbine uğrasın isteyeceksin. Düzen kurmak, yeni bir hayata başlama düşüncesi ağır basacak. Akşamüzeri uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, ailenin sert konuşmalar yapmasına neden olabilir. Üste çıkmak yerine ölçülü davranmaya ne dersin?

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar iletişim ve seyahat trafiğinizin artabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerde biraz daha fedakâr olmanız gerekebilir. Dengede kalırken esnek olmanız karşınızdaki insanları oldukça rahatlatacaktır.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaklaşakonuları, yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Yine ortak gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatan bir işe yatırım yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yay burcu duygusal anlamda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Haftaya kendinize yeni kurallar koymuş ve daha özgüvenli bir başlangıç yapacaksınız. Çevrenizde marjinal değişiklikler söz konusu olabilir ve olan biten değişimler hoşunuza gidecektir. Ailevi konular, evinizde değişmesi gereken konular da bu hafta itibari ile düzene girecektir. 

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Ayrıca, sorunları fazla büyütmeyin.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>