Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir.

Bazı arkadaş ilişkilerinizde beklenildiği kadar vefalı davranmadığınız düşünülüyor. Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir geceye hazırlıklı olun. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek. Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Bu konuda yeterince duyarlı bulmadığınız biriyle problem yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında Cuma gününe uyanıyoruz. Bu enerji,  size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, gayet olumludur. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi aktif hale getirir. Modern düşünmenizi, yaratıcı çalışmalarda bulunmanızı, fikirlerinizi dile getirmenizi sağlar. Zaten böyle bir görünüm altında, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Değişiklik  ve yeni olanı istersiniz. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak,  gerek duygusal gerek ruhsal anlamda kendimizi güvende hissetmek, hedeflerimizi gerçekleştirmek ve çalışma hayatımızla ilgili konularda çıkarlarımı koruma arzumuzu işaret eder. İster özel ilişkimizde istersekortaklarımızla olan her türlü alışverişimizde güven duymak isteriz. Maddi ve manevi değerlerimizi başkalarıyla paylaşabilmemiz için, karşımızdaki kişinin samimiyetinden emin olmak isteriz. Bir ilişki soru işaretleri uyandırıyorsa bunu bilmekten yanayızdır. Birortaklığında güvensizlik varsa devam etmekte zorlanırız. İçgüdüsel olarak hassasızdır ve zor duruma düşmekten çekiniriz. Bu yüzden paramızı bilmediğimiz alanlara yatırmamalı,  yüreğimizi bilmediğimiz insanlara açmamalıyız. Bizim bu dönemde üzerinde duracağımız nokta, bize kimlerin desteklediğini, koruduğunu ve kolladığını bilmemizdir. Dar günümüzde kimler yanımızda olmaktadır. Kimler çıkar ilişkisi gözetmeden bize yanaşmaktadır bunları anlamak gerekiyor. Bu süreçte, eşinizin mali konularıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Destek görebilirsiniz. Ayrıca geleceğiniz adına yatırımda bulunabilirsiniz. Eğer ayrılma durumda olan bir kişiyseniz nafaka sorunlarınız için karşılıklı görüşmeler veya hukuki konular gündeme gelebilir. Eş veya sevgililer bu süreçte koruyucu ve sahiplenici tarzda birbirlerine davranışta bulunurken aralarında güçlü ve tutkulu bir cinsellik yaşanabilir. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir. Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var. Yorucu, ama keyifli fiziksel aktiviteler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sürprizlerle dolu pozitif bir gündesiniz. Çevrenizdekilerin dikkatini üstünüzde topluyorsunuz. Dolayısıyla aşktan yana hiç ummadığınız ani gelişmeler olabilir. Romantik tekliflerin yanı sıra şık hediyeler de alabilirsiniz. Zevklere dönük harcamalarınızda artış gözüküyor. Yatırımlarınızla ilgili risk değerlendirmesi yapmayı ihmal etmeyin.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİLEM yaşayabileceğiniz bir gün. Bir kişiyi mutlu ederken farklı bir kişinin üzülmesine sebep olabilirsiniz. Adalet teraziniz hassas olsun.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 45' 48" R
Ay
Aslan
20° 28' 09" R
Merkür
Koç
29° 15' 13"
Venüs
Boğa
19° 14' 22"
Mars
Koç
11° 05' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 20"
Satürn
Balık
17° 45' 15"
Uranüs
Boğa
23° 12' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 39"
Lilith
Başak
24° 58' 50"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>