Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Bu şekilde götüreceksiniz. Çünkü işinizi çok seviyorsunuz.

Para sıkıntılarınız gittikçe artıyor. Çok kolayca harcıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partneriniz de bu konuda sizin gözünüzü açamıyor.

Yakında biraz uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp isyan bayrağı açmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir kırgınlık var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu kırgınlığın tek taraflı yaşanmadığını ve sorumluluğun da tek tarafta olmadığı inancı içindeler. Bu konuda biraz daha objektif olmanız gerekecek. Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde sevinciniz daha büyük olacak.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:01 Mars-Uranüs görünümü, yakın akrabanız olan kişi veya kişilerle olan ilişkinizde yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir anlaşmazlık varsa, şu aralar birbirinize karşı daha dikkatli olunuz. Kardeşinizin veya yakın birininveya sağlıkla ilgili konularında yardımcı olmanız gerekebilir. Sizin için çalışma hayatı olsun günlük yaşamda stres sakıncalıdır. Mutlaka bedeninize iyi bakınız. Yeniliklere açık olunuz. Yeteneklerinizi yaratıcı tarzda geliştiriniz. Kurallar kısıtlamalar, zorunluluklar şu aralar pek hoşunuza gitmeyebilir. Şartlar gereği duruma açık bir görüşlülükle bakmak, çözüme yatkın olmak gerekiyor. Eğer bir sorun, anlaşmazlık tekrarlanıyorsa bunu daha fazla sürdürmemek lazım. Kendinize kısa molalar hediye ediniz. Bedeninizi dinlendiriniz. Size iyi gelecek hobiler edininiz. Açık fikirli olunuz. İstemediğiniz bir şeye kendinizi zorlamayınız. Özgün bir bakış açısı kazanmak, dikkatsizlikten, dürtüsel eylemlerden kaçınmak gerekir. Saat 04:03 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 06:25 Ay-Jüpiter görünümü, insanların değerinizi bilmelerini, takdir etmelerini beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye belli etmezsiniz. Ancak özünde maddiyat bir hayli etkilidir. Bugünlerde bir haber alarak sevineceksiniz. Saat 17:19 Ay-Merkür görünümü, parasal işlerimizi dikkatli ve sağlam bir şekilde gözden geçirmemizde etkili oluyor. Mevcut işimizin artı ve eksilerini düşüneceğiz. Durum değerlendirmesinde bulunacağız. Saat 20:09-20 Eylül saat 02:52 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ne düşünürsek düşünelim, ne durumda olursak olalım parayla alakalı konularda bu zaman diliminde beklemede kalınız. Değerlerimize mutlaka sahip çıkalım.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özel hayatın için atacağın adım sana kendini iyi hissettirecek. Aklını meşgul eden tümsorunlarını rafa kaldıracak ve sorumluluklarını erteleyeceksin. Özellikle yalnız olan bir Yay burcuysan ilginç gelişmeler yaşayabilirsin. Kendini günün akışına bırakmak isteyeceksin. Gündelik sorunları, gelecek kaygısını bir kenara bırakman, biraz olsun rahatlamanı sağlayacak. Aileni ve arkadaşlarını ilgilendiren olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni tanışacağın kişiler yeni başlangıçlara gebe olabilir. Kariyerini zirveye taşımayı hedefleyebilir, finansal projelerin peşinde olabilirsin. Bu projeleri netleştirmeden kimseyle paylaşmamanda fayda var. Sevdiklerin ve sorumlulukların konusunda yapıcı adımlar atacaksın.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz ve istediğiniz bir proje ile ilgili son derece olumlu haberler duyabilir ve yaşamınıza getirdiği katkıları sayesinde mutlu olabilirsiniz. Özel hayatınızda da sizi sevindirecek gelişmeler yakalamanız mümkün.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Maddi konulara özen göstermelisiniz. Gün genelinde yeni başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işlerinize odaklanmaya çalışmanız sizin için yararlı olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaybettiğini düşündüğünüz şeyler başka bir surette önünüze çıkacak. Bu sefer kazanan siz olacaksınız.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En büyük macerası kendisi olan Yaylar; bugün, kendinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak yeni eğitimler için uygun. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak, içsel yolculuğunuzu derinleştirecek konulara başlayabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için yeni bir kitap iyi gelir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim enerjinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Yeni kurduğunuz ilişkilerde aniden kopmalar meydana gelir. Aniden bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek için harika bir gün. Kardeşle ilişkiye dikkat! Kısa yolculuklarda sıra dışı, orijinal fikirleri olan biriyle tanışabilirsiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>