Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, mali konularda hesabınızı bilerek hareket etmenin işaretçisi olurken, ailevi meseleler üzerinde de sevgi, ılımlılık, huzur, paylaşım ihtiyacınız bir hayli kıymetleniyor. Saat 11:00 Ay-Mars görünümü, sizin kazanmak adına tüm gücünüzü ortaya koymanızı sağlıyor. Size kimsenin, nene de özel hayatınızda dayatmada bulunmasından hoşlanmazsınız. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, yaptığınız işleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Parasal veile alakalı konularda ve duygusal meselelerde mantıklı hareket etmemiz faydalıdır. Zaten Ay-Oğlak burcu geçişleri bu konuda tedbirli davranmanızı sağlayıcıdır. Saat 13:51 Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde, insanları, isteklerinizi elde etmek yönünde etkileyebilirsiniz. Aşkta dilediğiniz kişiyi cezp edersiniz. Kendinizle çatışmadan, yüreğinizin git dediği yere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konuları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü,konularının kafanızın epeyce meşgul etmesi anlamındadır. Yenilik yapabilmek için şartların uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Merkür 3 Mayıs tarihine kadar gerilediği için, tabii ki kontrollü gitmekte yarar var. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gücünün yüksek olduğu bugünde birçok işin üstesinden geleceksin. Maddi anlamda bir ferahlık sağlayabilirsin.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız seyahatler size isteklendirme ve güç sağlayabilir. Hayat akışınızda fark etmediğiniz konularda önemli bir olay deneyimleyerek yeni farkındalıklar oluşturabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni maddi kaynaklarla ilgili düşünceler içinde olacağınız bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Mücadele verdiğiniz konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planladığınız seyahatler size isteklendirme ve güç sağlayabilir. Hayat akışınızda fark etmediğiniz konularda önemli bir olay deneyimleyerek yeni farkındalıklar oluşturabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişiliğinizialanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça güveninizi kazanabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde biraz tembellik eğilimi olabilir. Ancak öğleden sonra internette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Bir ay boyunca odak noktanız hizmet alanınız, çalışanlarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız olacaktır. Bu konularda daha fazla mesai harcayacağınızı fark edeceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>