Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ufak, tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Ona ve ilişkinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin misiniz ?.

Sözlü olarak övülmenin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabileceğiniz ortamı bekliyorsunuz. Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyorsa da son günlerdeki isteksizliğiniz seziliyor.

Küçük birikiminiz bugünlerde eriyebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürüyor. Umut bağladığınız beklentiler, zaman gerektiriyor.

Son zamanlardaki kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlar yeni umutlarla kapınızı çalabilir. Sırrınızı taşıyan bir dostunuz, yükünden şikayet etmek üzere. Bu durum sizi bazı açıklamalara zorlayabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü, bizi baskı altına alan veya istediğimiz şekilde yürümeyen, gelişmeyen meseleleri halletmemizde yardımcıdır. Gelişimi önemseyip, başkalarıyla sakin ve ılımlı şekilde konuşursak başarılı oluruz. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda titiz düşünmemizi sağlarken,  hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini vurguluyor. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak, attığımız adımlara dikkat etmeliyiz. Saat 20:06 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, ailevi, fiziksel ve ruhsal anlamda hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuzu yüreğinizde büyütüyor. Bir yol olmalı ve hayat artık yüzüme gülmeli diye düşünebilirsiniz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,  

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanıyorlar. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için. Ay size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmanız istenen işlerde elinize geçen bilgileri kullanmanız durumunda ilerleme şansı bulabilirsiniz. Evde bazı değişiklikler yapabilirsiniz, ama bütçenizi aşan harcamalardan kaçının. Romantizm ve aşk hayatınız ön planda.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Eğitim konularında sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. İlişkilerinizdeki durumlar sizi biraz zorlayabilir. Sabırlı olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha hareketli ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygu durumlarınızda hareketlilik olabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçmeye ve önemli adımlar atmaya hazırsınız. Maddi yönden dalgalanmalara açıksınız. Aşkta anlayışı elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız tüm konularda bir farkındalık ve aydınlanma yaşayacağınız bu Dolunay’da bilhassa fikirlerinizin zenginliği sayesinde bilgeliğe adım atabileceksiniz. Yardımlaşma, değer yaratma ve bunu kalıcı kılma amacıyla çok değerli öğretiler geliştireceğiniz bir Dolunay olacaktır. Diğer taraftan özellikle sıra dışı zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili tatsız kazalara ve çatışma alanlarına dikkat etmelisiniz. Elektronik aletler ve havacılıkla ilgili sürprizlere karşı tetikte olmalısınız. Evliliğinizde kriz anları oluşabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 14" R
Ay
Başak
01° 33' 12"
Merkür
Boğa
00° 23' 41"
Venüs
Boğa
20° 22' 32"
Mars
Koç
11° 47' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 25"
Satürn
Balık
17° 49' 07"
Uranüs
Boğa
23° 15' 26"
Neptün
Balık
29° 20' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 29"
Lilith
Başak
25° 04' 59"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>