Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumsuz bir gün geçireceksiniz fakat kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz ve oluşabilecek gerginlikler sizi fazla etkileyemeyecek.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için yoğun çaba harcayacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olabilir.

Maddi konularda hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli olmalısınız.

Bugün arkadaşlarınızın tatsız bir sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Çok heyecanlanabilir , kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin hayatınız kararsızlıklarla dolu. Yeteneklisiniz, elinizi attığınız her işte başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ama hangi işin size mutluluk vereceği hakkında tereddütleriniz var. Aile hayatınız da problemlerle dolu. Bir an evvel yaşantınıza yön vermezseniz, zaman ve şans elinizden kuş misali kaçacak.

2 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar  günümüz saat 01:36 Ay-Balık burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, genel anlamıyla rahatlatıcıdır. Belki bir çoğunuz için uyuşukluk hali gibi gelse de,  bu yansımanın kendi özünde insanı rahatlatan hatta şans veren ulvi bir ışığı vardır. Çözümsüz kalan meseleler kendiliğinden yoluna girebilir. Aşkın derinliklerinde kaybolma arzumuz yoğundur. Dünyanın tüm sorunları, hayallerimizin gölgesi altında kaybolur gider. Aşk öylesine galip gelir ki, onun dışında hiçbir şeyin önemi yoktur. Saat 16:28 Ay-Neptün kavuşumu, hayata pozitif açıdan bakabilmemizde yardımcı olacak.  Aile üyelerinizle sevgi, şefkat hisleriyle örülü bir tarzda ilişki kurabiliriz. Ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirmek ihtiyacımız bir hayli yoğunlaşacak. Saat 17:50 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  gerek partneriniz gerekse diğer insanlarla olan paylaşımlarda dinlemenin, anlamanın karşılıklı görüş alışverişinin son derece önemli olduğunu gösteriyor. Tabii ki, fikirlerinizi, hayata bakış açınız ve yaşam prensipleriniz doğrultusunda açıklayacaksınız. Aynı şekilde karşınızdaki kişi de bunu yapacaktır.  Fakat tahammülsüz olmak, aceleci kararlar vermek, tanımadan etmeden bir yargıda bulunmamak lazımdır. Eğer henüz  yeni tanıştıysanız, öncelikle yaşam biçimini, aşka bakış açısını mutlaka iyi anlayınız. Ondan sonra kararınızı verirsiniz. Saat 23:40 Ay-Pluto görünümü, zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyici olan bu görünüm,  engelleri kolayca  aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

2 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı arttıracak yeni bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var.

2 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkiler uzmanı olduğunuz aşikar. Çok fazla tanıdığınız, iletişim halinde olduğunuz veya olumlu diyaloglar geliştirdiğiniz kişiler var. Bugünlerde, bu kişileri aramanın zamanı gelmiş olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli davranmaya bakın. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Ailevi işlerde de değişiklikler olabilir.

2 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGU yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

2 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç aydır parasal konularda yaşadığınız ertelenmeler ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Sorgulamalarınız azalacak. Uzak yerlerde ya da tatilde son derece keyifli ve esnek etkiler altında olacaksınız.

2 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkmadan önce rotanızı, biletinizi, bavulunuzu tekrar bir gözden geçirin. Bilgi akışında bir takım terslikler meydana gelebilir. Kardeşleriniz, kuzenlerinizle bir konuda fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz. Seminerlere katılabilir, yeni eğitimler araştırabilir, ufkunuzu genişletecek yeni insanlar tanışıp sohbet etme imkanı bulabilirsiniz.

2 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

2 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>