Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumsuz bir gün geçireceksiniz fakat kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz ve oluşabilecek gerginlikler sizi fazla etkileyemeyecek.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için yoğun çaba harcayacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olabilir.

Maddi konularda hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli olmalısınız.

Bugün arkadaşlarınızın tatsız bir sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Çok heyecanlanabilir , kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin hayatınız kararsızlıklarla dolu. Yeteneklisiniz, elinizi attığınız her işte başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ama hangi işin size mutluluk vereceği hakkında tereddütleriniz var. Aile hayatınız da problemlerle dolu. Bir an evvel yaşantınıza yön vermezseniz, zaman ve şans elinizden kuş misali kaçacak.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. Yakın akrabanız olan kişi veya kişilerle olan ilişkinizde yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir anlaşmazlık varsa, şu aralar birbirinize karşı daha dikkatli olunuz. Kardeşinizin veya yakın birininveya sağlıkla ilgili konularında yardımcı olmanız gerekebilir. Sizin için çalışma hayatı olsun günlük yaşamda stres sakıncalıdır. Mutlaka bedeninize iyi bakınız. Yeniliklere açık olunuz. Yeteneklerinizi yaratıcı tarzda geliştiriniz. Kurallar kısıtlamalar, zorunluluklar şu aralar pek hoşunuza gitmeyebilir. Şartlar gereği duruma açık bir görüşlülükle bakmak, çözüme yatkın olmak gerekiyor. Eğer bir sorun, anlaşmazlık tekrarlanıyorsa bunu daha fazla sürdürmemek lazım. Kendinize kısa molalar hediye ediniz. Bedeninizi dinlendiriniz. Size iyi gelecek hobiler edininiz. Açık fikirli olunuz. İstemediğiniz bir şeye kendinizi zorlamayınız. Özgün bir bakış açısı kazanmak, dikkatsizlikten, dürtüsel eylemlerden kaçınmak gerekir. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, sizin için gayet olumlu, hoş, canlı, aktif edici bir enerjidir. Karşı cinsle ilişkiniz güçlenir. Moral duygunuz yükselir. Fiziksel anlamda gücünüz artar. Yolculuk için olumlu bir görünümdür. Farklı ve yeni bir şeyler için planlar yapabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bencilce davranan kişilere karşı tahammülsüz davranacaksın. Gününü huzurlu geçirmek için elinden geleni yapıyorsun. Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, gündüz saatlerinde yoğunluktan dolayı karmaşa yaşasan da, ilerleyen saatlerde işlerini toparlayacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinle fikir ayrılığına düşmektense, eğlenceli bir dile rahatsızlıklarını ona söylemeyi tercih edebilirsin. Yakınlarınla yaşayacağın diyaloglar hayat felsefende ufak değişiklikler yapmana sebep olabilir. Yaşam alanını değiştirmek istiyorsan, daha ferah bir ev arayışına girebilirsin. Kafana hiç olmadık konuları dert edebilirsin. Vücudun bugünlerde strese karşı daha hassas olabilir, dikkat!

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki her bitişin yeni bir başlangıca vesile olacağını bugün daha iyi anlayabilir ve kendinizi yeni başlangıçlara adapte edebilirsiniz. İyimserlik ve özel duygularla başlayacağınız bugünün sizleri çok farklı duygulara sürükleyeceği gözüküyor.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda hayata geçirmek istediğiniz yeni projeleri sunabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecektir. Finansal konularınız gündeme gelebilir. Sahip olduğunuz maddi değerlerinizi gayrimenkule yatırım yaparak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Konu ile ilgili araştırmalar yapabilir, işin uzmanlarına danışabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusunda küçük kaçamaklar ve söylediğiniz yalanlar sizi zor duruma düşürüyor. Bir an önce ciddi kararlar almalı ve hayatına devam etmelisiniz. PARA: Unutulan anlaşma yada görüşmeleri siz hatırlıyorsunuz. Böylelikle adeta günü kurtarıyorsunuz. SAĞLIK: Heyecanlanacağınız haberler alabiliyorsunuz. Kalbinize dikkat edin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi bir an önce yaşamak ve somut olarak önünüzde görmek istediğiniz bugün, iletişim konusunda somut ve kalıcı adımlar atarak, istediğiniz konularda kararlı yaklaşımlarla kazanımlar sağlayabilirsiniz. İş bağlantılarınızda hızlanma bekleyebileceğiniz bugün, yolculuklar ve geleceğe yönelik yeni hedefler size artı sağlıyor.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin sağlık sorunları ve sıkıntıları ani riskler almanıza neden olabilir. Yinealanlarınızda bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Kazalara ve risk almaya yatkın olacağınız için bugünlerde araba kullanırken dikkatli olmalısınız. Ayrıca iletişiminize dikkat edin

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim enerjinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir.Yeni kurduğunuz ilişkilerde aniden kopmalar meydana gelir. Aniden bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek için harika bir gün. Kardeşle ilişkiye dikkat. Kısa yolculuklarda sıra dışı, orijinal fikirleri olan biriyle tanışabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 14" R
Ay
Koç
10° 30' 52"
Merkür
Koç
19° 51' 14"
Venüs
Boğa
07° 30' 46"
Mars
Koç
03° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 34"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 12"
Lilith
Başak
23° 55' 27"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>