Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçiniz sıkı arzular ve haklı korkularla dalgalanıyor. Çok ters rüzgarların etkisindesiniz. Hataları çekici yapan, davranışları tanınmazlık ölçüsünde değiştiren, gerçekleri inkarlarla örtmeye çalışan duygularınız, sizi epeyce sarsacak gibi.

İşlerinizde göz korkutan bazı gelişmeler, önümüzdeki günlerde size ummadığınız sevinçler yaşatabilir. Omuz dayadığınız yerler sağlam görünüyor.

Son zamanlarda sınırlarda geziyorsunuz. Bazı tedbirlere ihtiyacınız olacak. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.

Duygusal yaşamınızda yaklaşan fırtınalar, hayatın boyu tutunduğunuz bütün dalları kırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde iletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşu ve kardeşlerinizle zaman geçirebilir, kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:56-20:31 arasında boşlukta kalacak Ay, ilişkide ortaklaşa hareket etmenin sorunların çözümünde etkili olacağını gösteriyor. Belki bazı çiftler için problem çok daha büyüktür. O zaman yapılması gereken özellikle bu saat aralığında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmaktır. Mesleki konularda ise, rekabet nedeniyle, akıl almaz oyunlar sergilenebilir. Hatta en yakınınızda bulunan insanlar sırf kendi çıkarları için durumları saptırmaya çalışabilirler. Dikkatli olmakta fayda var. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, zorlukları olsa da hayatı sevgiyle kucaklamamızı sağlayan bu enerji, ailemizde kaybettiğimiz insanları hatırlamamızı sağlıyor. Mazi gözlerimizin önünden bir film gibi geçiyor ve biz her karede yeniden o günleri anımsıyoruz. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle basın yayın ve iletişimle ilgili alanlarda çalışan bir Yay burcuysan, bugün sıkıntılarla karşılaşabilirsin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen bazı durumlar karşısında önemli farkındalıklar edinebilir ve bu kişiyle geleceğe yönelik bazı düşüncelerinizde değişimler yaşanabilir. Maddi konularda önemli çözülmeler yaşayacağınız bir gün.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerdearkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Hedefleriniz ile ilgili konularda çeşitli yazışmalar, konuşmalar yapabilir, bir kurumdan destek almak isteyebilirsiniz. Yapacağınız araştırmalarda yurt dışı bağlantılarınızdan yardım almanız mümkün. Bireyselliğiniz ve özgürlüğünüz ön plana çıkıyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni insanlar tanıyacak ve onların yardım ve öneri ile yeni başlangıçlar içinde olacaksınız. Duygusal hayatınızda gerçekçi davranmanız ve dürüst olmanız sağlam temeller üzerine kurulacak bir beraberliğin aşk kapısını aralayacak sizlere. Yenileneceksiniz baştan ayağa mekandan hayata!

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şartlar ve en önemlisi senin için önem taşıyan insanlar son günlerde seni kendinle belli konularda yüzleşmeye itiyor olabilir. Özellikle radyo, basın yayın ve iletişimle ilgili alanlarda çalışan bir Yay burcuysan temel konularla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsin. Kendini maddi anlamda rahatlatmak için maddi sorunlarına yönelebilir, kendine yeniortaklıkları yaratmak isteyebilirsin. İlişkinle ilgili kuruntularının boşuna olduğunu göreceğin gelişmeler kapında, sevgilinden özür dilemek zorunda kalabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek gideceğiniz davette eski günleri yâd edebilirsin. Akşam saatlerinde gelecek kaygısı duyabilirsin. İşler istediğin gibi gidecektir, biraz sabretmende fayda var.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konularda kafanız net olmayabilir. Duygusal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, fırsatları değerlendirmek için büyük istek duyacaksınız. Yeni atılımlarda bulunabilir, kendinizle fazla ilgilenebilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 06' 33" R
Ay
İkizler
18° 25' 28" R
Merkür
Koç
23° 55' 27"
Venüs
Boğa
13° 18' 29"
Mars
Koç
07° 24' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 07"
Satürn
Balık
17° 23' 59"
Uranüs
Boğa
22° 55' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 29"
Lilith
Başak
24° 26' 46"
True Node
Koç
15° 10' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>