Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi çok seviyorsunuz fakat bazen kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durum sevgilinizle aranızda zaman zaman gelişen bazı gerginliklere sebep oluyor.

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz fakat zam beklediğiniz rakam olmayacak.

Bugün ailenizle yapacağınız bir toplantı sonrası elinizden para çıkması söz konusu olabilir. Canınızı fazla sıkmayın bu para size yakın zamanda geri dönecektir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve aldığınız besinlere de dikkat etmiyorsunuz. Bu gidişle bünyenizde bir zayıflama söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir süredir sürekli yorgun hissediyorsunuz. Dinlenmek için ne kadar zaman ayırsanız da kendinizi dinlenmiş gibi hissetmiyorsunuz. Bugün dinlenmek için fırsat bulabileceksiniz. Zamanınızı ailenize ya da kendinize ayırarak geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri reddetmeniz ve evde kalmayı tercih etmeniz muhtemel.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüzü, saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığıyla karşılıyoruz. Evimiz içinde sevgi ve şefkat duygusu, ılımlı davranışlar bizim için çok önemli. Çünkü huzurumuz buna bağlı. Ne kadar mutlu ve doyumlu isek, o denli başarılı olacağımızın farkındayız. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre boyunca, dikkat edilecek husus, kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, hem kişisel yönden cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu saat başladığında, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin sorunlarının gündeme gelmesi söz konusu. Diğer konuları arkaya atarak odaklaşmanız gereken konuları iyi belirlemelisiniz. Sizin duyarsız davrandığınız konular yüzünden, eski arkadaşlarınızı kırdığınızı unutmayın. Bugün çevrenizde bir çok fırsat size yeni imkanlar getirecektir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı özgüvenli olmanız hata olasılığınızı arttırıyor. Planlarınızı paylaşmanız durumunda zayıf pozisyona düşebilirsiniz. Sizi oyun dışı bırakmak veya uzlaşmak zorunda bırakmak isteyen kişiler olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde veya yolculuklar sırasında engeller veya problemler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi nedenler ya da evi ilgilendiren uğraşlar yüzünden bazı karışıklıklar olabilir. Kendi psikolojinize de önem vermelisiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki belirsizlikleri ve fedakârlıkları bugünlerdehayatınıza yansıtmaya meyillisiniz. Özellikle toplum önünde bazı konuşmaları kafanıza takabilir, aynı fikirde olmadıklarınıza karşı tepkiyle yaklaşabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardım edip yardım görebilirsiniz. Maneviyat ve merhamet hissinizle köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz.Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek arzusu içinde olabilirsiniz. Kendi kişisel temizliğiniz ve rahatlığınız için de olumlu değerlendirebileceğiniz bir cumartesi günü olabilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>