Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyacaksınız. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyorsunuz.

İlginiz olmayan sürtüşmeleri esas kişiler kadar sorun edebiliyorsunuz. Ahenkli bir çalışma ortamı hayaliniz kolay, kolay gerçekleşmiyor. Yakında bazı görüşmeler, rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir.

Bugünlerde alacağınız birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir. Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz.

Belli konulardaki gecikmeleriniz size daha fazla avans vermeyebilir. Geleceğe asla erteleyemeyeceğiniz problemlerinizin bugünden üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için oldukça hareketli ve yoğun bir gün olacaktır. Olayların gelişimi beklediğinizde daha hızlı olabilir. Zihinsel olarak çok aktif olmanız ve bir çok konuyu birden değerlendirmeye almanız sonuçlara ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Ancak aceleci yaklaşımlardan kaçınmalı ve olayların gelişimine soğukkanlı yaklaşmalısınız. Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Çarşamba gününe, saat 16:56 olana dek devam edecek Ay-boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Öncelikle bu durumda size tavsiyem partnerinizle alakalı meseleler üzerinde sakin olmanızdır. Çünkü bugün birbirinize ulaşmakta veya birbirinizi anlamakta güçlükler yaşayabilirsiniz. Hiçbir anlaşılır nedene dayanmadan telefonlarınıza cevap vermemesi sizi oldukça merakta bırakabilir. Sonra hiç beklenmediğiniz bir anda sizi arayarak neden bu kadar panik olduğunuzu söyleyebilir. Bazı Yaylar boşluk etkisi altında, işleriyle alakalı mevzularda iletişim problemleri yaşayabilirler. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, fikirlerinize, planlarınıza sahip çıkmanız, yeri geldiğinde ne pahasına olursa olsun ifade etmeniz demektir. Maddi kazancınızla ilgili meselelerde doğal olarak korumacı davranmanızı sağlar. Elindeki parayı çoğaltmak ve dış etkenlerin zorluklarından uzak tutmak isteyen birey sağına soluna dikkat eder ve hiç kimsenin durumunu bilmesinden hoşlanmaz. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz. Ancak, bu talebinizi dile getirirken, bu kişilerin içerisinde bulunduğu durumları ya da genel anlamda ortamı göz önünde bulundurup, zamanlamayı es geçmemenizde fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonrahayatınızdaki sorumluluklarda artış olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞIK olduğunuz kişiye daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Hoş sohbetler ve romantik anlarla dolu saatler gününüzün ana konuları arasına girebilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinizle ve dostlarınızla keyifli bir iletişim geliştirebilir, birlikte eğlenceli ortamlarda yer alabilir, etkinliklere katılabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. Yolculuklar, iletişim ve görüşmelerden yana fırsatlarınızın olacağı bugün, akşam saatlerinde iletişiminizde daha sevgi dolu olmaya ihtiyacınız olacak.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşkınızla olan bazı konular hayatınızın merkezinde olabilir. İşlerinizi karşı tarafın üzerine yıkabilirsiniz. Öğleden sonra uğraşılarınız ortaklaşa para konularına kayabilir. Bazı şeyleri kendinize saklayacaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 44" R
Ay
Koç
05° 35' 25"
Merkür
Koç
19° 36' 44"
Venüs
Boğa
07° 05' 59"
Mars
Koç
03° 32' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 59' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 05"
Lilith
Başak
23° 53' 13"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>