Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki monotonluk böyle sürecek gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Birtakım insanlar işyerinizdeki genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz..

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu iş-eğitim-ticari anlamdaki faaliyetlerinizi arzuladığınız şekilde gerçekleştirmek üzere harekete geçmenizi sağlar. Bu görünümü olumlu yönde kullanmak için, çok ince eleyip sık dokumak, kolay kolay beğenmemek, memnun olmamak gibi ruh hallerinden uzak duralım. Gerçekten verimli olacağınızı düşündüğünüz bir fırsat karşınıza çıkmışsa bir kez daha inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Tecrübeli veya yetenekli olduğunuz alana göre tercihinizi yapabilmenizde bu görünüm sizi destekleyicidir. Hem okuyup hem çalışmak istiyorsanız o zamansaatleri size uygun olanı tercih etmelisiniz. Ticari anlamda girişimde bulunacakların piyasanın durumunu göz önüne almalarında yarar var. Patronunuzla bir görüşmeniz varsa, onunla açık ve net bir şekilde konuşmalısınız. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasında boşlukta kalacak Ay, ilişkide ortaklaşa hareket etmenin sorunların çözümünde etkili olacağını gösteriyor. Belki bazı çiftler için problem çok daha büyüktür. O zaman yapılması gereken özellikle bu saat aralığında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmaktır. Mesleki konularda ise, rekabet nedeniyle, akıl almaz oyunlar sergilenebilir. Hatta en yakınınızda bulunan insanlar sırf kendi çıkarları için durumları saptırmaya çalışabilirler. Dikkatli olmakta fayda var. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı tavırlarınla düşüncelerinden taviz vermeyeceğin bir gün. Organizasyon çalışmalarıyla başarını daha da güçlendirmek istiyorsun. İş yerinden bir arkadaşının başına gelen üzücü olay gün içinde kendi hayatını sorgulamana neden olabilir. Ama bugün çözüm üretmekte üstüne yok! Peş peşe gelen telefonlar, farklı alanlara ve konulara yönelmeni sağlayacak. Gün içerisinde beklenmedik seyahatler gündemine gelebilir. Sevgilinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşinle maddi konular üzerine tartışma yaşayabilirsin, dikkat! Nezaketinin yanında ince ince kullandığın sivri dilin dikkatlerden kaçmayacak. Dostlarından yüzünü güldürecek güzel haberler kapıda!

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili yeni bir karar alabilir ve uzun süreli bir ilişkinize ara verebilirsiniz. Karşı tarafın kıskançlıkları ve sizin yaptığınız fedakarlıkları görmemesi kendi kabuğunuza çekilmenize yol açabilir.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. İş yerinizin düzenlediği seminer ve toplantılar olabilir. Uluslararası konularda ön planda gösterilebilirsiniz. İş seyahatine çıkmanız mümkün. Geleceğiniz ile ilgili konularda düşünürken sosyal çevrenizdeki kişilerden farklı, yaratıcı görüşler alabilirsiniz. Dostlarınızla organizasyon yapmak keyif verebilir. Yakın çevrenizle çok şey paylaşabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınızı tek başınıza edinmeyi ve kişisel işlerinizi kendiniz yapmayı çok istiyorsunuz. Keyfinizi kaçıran tek şey başkalarının işlerinize karışması.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu kariyer konularında yeni başlangıçlara imkan tanıyor. İş hayatında bilinirlik, başarı söz konusu. Hedeflerinizi gözden geçirip yenilemek için uygun bir gün.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati size valiz hazırlatır. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden bir seyahat planı yaparsınız.Arabanızı yenilemeye niyet edersiniz. Yaşadığınız yakın çevredeki insanlarla iletişiminiz artar. Özgür ruhunuzun ön plana çıktığı bir gün. Entelektüel konulara ilginiz artar. Kurslara veya eğitimlere katılmak sizin için oldukça anlam taşır.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>