Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.

Alım satım, vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Paylaşımlar konusunda ani ve duygusal kararlar alabilirsiniz.

Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar konusunda kararsız kalmanız olası.

Parasal ve özellikle ortaklaşa konularda kendinizi aldatabilir ya da aşırı cömert davranışlarda bulunabilirsiniz. Daha gerçekçi olmaya bakın. İlişkiler önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili konularda fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ay ın konumu sosyal hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, güvencenize verdiğiniz önemin göstergesidir. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan büyümek için bu düşünce size rehber olabilir. Ne kadar özgür düşünürseniz düşünün, bir şekilde kökleriniz, değerleriniz, sorumluluklarınız sizi kendisine doğru çekecektir. İşte tam bu noktada sizin isteklerinizle başkalarının sizden talep ettikleri noktada çatışmalar yaşanmaması için birleşmeye gönüllü olmanız ve gerekli çabayı göstermeniz gerekmektedir. Tabii ki Yengeç burcu süreçleri genel olarak eskiyle alakalı konuları gündeme getirdiği için doğal olarak geçmişten bu yana devam eden bazı sorunlarınızın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunlar maddi sorunlarınız olduğu gibi,veya özel dünyanızda ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkiniz de baş sırayı alabilir. Bazıları için bu durum, boşanmaya karar veren çiftlerin çocuklarının güvenliği ve huzuru adına vazgeçmeleri ve yuvalarını tekrar sahiplenmeleri olduğu gibi, tam tersine çoktan ayrılmış kişilerin nafaka problemleri için görüşmede bulundukları zaman anlamına da gelebilir. Ev alma isteği, bir aile kurmak arzusu bu süreçte yoğundur. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, özel ilişki, mesleki konular, finansal meseleler ve ortaklıklar anlamında gerçekçi olunması gereken zaman dilimidir. Sabırsız ve sadece kendimize yönelik, bir de hassasiyet içinde durumları ele almamalıyız. Bir bakacağız olan bitene. Sözgelimi evlilik veya boşanma gibi meseleleri geleceğe dönük bir şekilde ele almalıyız. İş ortaklarımızla aramızdaki her türlü alışverişte dürüstlüğü ilke edinmeliyiz. Bu dönemde duygusal ve ruhsal anlamda hassasız. İstikrarlı yürümeyen ilişki veortaklıklarımızı mutlaka ele almalıyız. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün normalde yapmaya cesaret edemeyeceğin bir eylem gerçekleştirebilirsin. Özellikle arkadaşların sana ön ayak olabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler sizi zorlayabilir. Duygusal olarak içinize kapanabilirsiniz. Ticari konularda sizi zorlayan konular olabilir. Önemli kararlardan kaçınmalısınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kafanıza takıyorsunuz. Rutin işlerinizi de aksatmaya başladınız. Bu durumdan bir çıkış yolu bulmalısınız. Aksi halde aile içindeki mutluluğunuz bozulabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve başkalarının paraları alanlarında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Önemli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna yerleşen Güneş, bir ay boyunca ortaklıklar, para paylaşımları, krediler alanınızda seyahat edecek. Ayrıca metafizik ve spiritüel konularla ilgilenebilir. Şifa ve enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Aileden kalan miras paylaşımı gündeminizi etkileyecek.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 21" R
Ay
Aslan
09° 37' 27" R
Merkür
Koç
28° 11' 25"
Venüs
Boğa
18° 08' 44"
Mars
Koç
10° 24' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 45"
Satürn
Balık
17° 41' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 54"
Lilith
Başak
24° 52' 55"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>