Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İlişkiniz adına beslediğiniz korkular çok gerçekçi görünmüyor.

Genel olarak çok titiz olmanız gözünüzden bir şeyin kaçmamasını sağlıyor. Yarın gözünüzden kaçan küçük bir ayrıntıyı fark edebilir, kendinize kızabilirsiniz. Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artacak.

Kendinizi engelleyemediğiniz harcamalara yönelik eleştirilerin önünü kapamayın, bunların size yararı olabilir. Önümüzdeki günler içinde bir satın alma işi için yolculuğunuz olacak.

Bir an önce gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Bu, sizi konuları abartıcı özelliğinizle de tanıştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi canlı ve enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak olumlu etkiler altındasınız ve düşünceleriniz son derece net olacaktır. Duygusal olarak olumlu etkiler altındasınız ve sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir çok konuda kendinizi kararsız hissedebilirsiniz alternatifler arasında seçim yapmanız kolay olmayacaktır. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Çevrenizde bulunan insanlarla birlikte size farklı gelecek bazı ilginç olaylar yaşayabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında etkili olacak Güneş Koç burcu seyir döneminde, kendinizi özgür bir şekilde ifade etmekten yana olacaksınız. Zevk aldığınız ne varsa onu yapmak isteyeceksiniz. Enerjiniz gayet yüksek.  Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, karşı cinsi etkilemek yönünde size şans vericidir. Ayrıca mücadele gücünüz yüksektir.  Yeni tanışmalar, yeni heyecanlar,  hayatın farklı yanlarını yaşamak arzunuz yoğun olacaktır. Eğlence, spor ve aktivitelerde sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Bu geçişi yöneten Mars, 31 Mart itibariyle Boğa burcunda seyrine başladığında, sizlerin hedefinde çalışma hayatınızla ilgili konularda finansal vegüvenliği en az Aşk hayatınız kadar önemli hale gelecek.Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, gayet olumlu bir enerjidir. Anlaşmazlıkları ortadan kaldırır. Hoş bir akşam geçirmenizi, moralinizin yükselmesini sağlayıcıdır.Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız.  Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında birilerine uymak istemeyeğiz. Farklı bir şeyler yapmaktan yanayız. İçimizden ne geliyorsa, neyi nasıl yapmak istiyorsak ona göre hareket etmekten yana olacağız.Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu davranışlarınız yanlış anlaşıldığı zaman derinden yaralanıyor ve kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Haklı çıktığınız zaman, daha çok üzülüyorsunuz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir. Olayları akışına bırakmak isteseniz de olaylar kendini hatırlatmayı sürdürebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda, gözünüze önemli gözükecek bazı gelişmeler olması muhtemeldir. Toplumu ilgilendiren girişimlerde etkin rol oynamanız, sosyal bir grubu etkilemeniz veya yönetmeye başlamanız olası.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 24" R
Ay
Balık
26° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 10' 48"
Venüs
Boğa
06° 19' 48"
Mars
Koç
03° 03' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 10"
Satürn
Balık
16° 56' 48"
Uranüs
Boğa
22° 35' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 01"
Lilith
Başak
23° 49' 03"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>