Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, bu günlerde zihninizi sürekli meşgul edebilir. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi kaygı verici bir olasılık gibi görüyor.

Bugün çalışma arkadaşlarınızla çeşitli problemlerle ilgili olarak ortak çözüm arayışlarına girebilirsiniz. Zengin referanslarınızın karşılığı olan kazanımlar içinde değilsiniz.

Küçük hisselerinizin olduğu yatırımlarınız var. Bunlarla ilgili kaygılarınız şimdilik yersiz. Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir para, sizi kapsamlı planlara sevk edebilir.

Sosyalliklerinizi arttırabilmeniz durumunda kafanızdaki takıntıların çoğundan kurtulacaksınız. Bunalım gibi algıladığınız sıkıntılarınızda abartılı duygusallıklar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız, özellikle beslenmenize ve ilaç kullanımı dikkat etmelisiniz. Kararlarınızda duygusal davranma tehlikeniz olacağından ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Gizli düşmanlıklar görebileceğinizden çevrenizdeki insnalara güvenmek konusunda dikkatli olmalısınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkiniz ve varsaortaklığınızla ilgili konuları artı ve eksi yönleriyle ele alma zamanıdır. Bu yıl ki geçiş, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki iletişimin çiftler arasında önemi büyük. Ağzımızdan çıkanı hepimizin duyması gerekiyor. Beraberliğin niteliği ve köklülüğü burada çok önemli. Akıllıca bakalım durumlara. Eğer evlilik kararı verilecekse, ki bu gayet önemlidir. Birbirinizi gerçekten iyi tanıdığınıza emin misiniz? Eğer bir başka şehir veya ülkeye gitme durumunuz varsa, oradaki yaşam koşulları size uygun mu? bunları gözden geçiriniz. Eğitimden özel hayatınıza kadar her türlü yenilik bu süreçte kısa değil uzun vadeli bir şekilde ele alınmalıdır. Eğer partnerinizin yurtdışıyla alakası varsa, o zaman onun düşünmesi gerekiyor. İlişkiniz yoksa, karşınıza biri çıkarsa, onu iyi tanıyınız. Düşüncesi nedir, bu ilişki nereye kadar gider bir bakmak lazım. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu,  istediğiniz ve arzuladığınız bir şeyin,  size olabilecek faydası üzerine bir hayli düşünürsünüz. Ne kadar güvenli olduğunuz sorusunu dikkatli bir şekilde gözden geçirme gereği duyarsınız. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz. Ancak, bu talebinizi dile getirirken, bu kişilerin içerisinde bulunduğu durumları ya da genel anlamda ortamı göz önünde bulundurup, zamanlamayı es geçmemenizde fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Ruh halinizdeki değişimler yaptığınız işe de yansıyabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha sezgisel hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde haraketli zamanlar geçirebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş düzeninizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata yaklaşım tarzınız, isteklerinizi kabul ettirme yolunda gibi görünüyor. Dikkat çekmek için her türlü kaprisi yapıyorsunuz. Bu kaprisleriniz biraz sevimli görünse de çok fazla abartmayın.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde değişen şartlara ayak uydurarak kendinizi özgürce ve mutlulukla ifade ederken, sözleşmeler, yazışmalar, görüşmeler, yolculuklar ve eğitimlerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde kendinizi aşk ve sevgiyle ifade edeceğiniz mutluluğu evinizde sevdiklerinizle hissedeceğiniz keyifli bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemeye vakit ayıracaksınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek, size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir ve ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir, kararlar alabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>