Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sinirinizin üstünde olduğu bir gün olacak.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek. Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, kıskançlık, paylaşımsızlık ve iletişimsizliğin size bir yararı olmadığı gibi, sırf kendi doğrularınız konusunda inatçı davranmanızın da hiçbir anlamı yoktur. Yüreğinizde bazı korkular taşıyor olabilirsiniz. Bütün bunların farkında olarak etrafınızla olan iletişiminize, acil kararlar vermemeye dikkatlice düşünmeye çalışmanızda yarar var. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı maddi-manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Kimseden kimseye fayda yok, ayakta durmalıyım diye düşüneceğiz. Kazancımızın yetersiz olduğunu, sorumlulukların yorucu geldiğini hissederek insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Bütün bunlar enerjinin etkisi altında doğaldır. Bize düşen, hayatı bu kadar olumsuz tarafından görmemek, kendimize güvenmektir. Her doğan gün içinde nice umutlar, mucizeler barındırır. Bundan şüphe duymayalım. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde ailevi ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün müjdeli haber alabilirsin. Çalışan bir Yay burcuysan, bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı haberler bugün kulağınıza gelebilir ve duyduklarınız karşısında hayrete düşebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızda ya da yöneticileriniz ile ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Bu alanda sizi ilgilendiren konu kararlılığınızı ortaya koyarak kendinizi işinize adapte olmanız olacaktır. Zira yaşam boyu her an değişiklik olabilir. Önemli olan bizim buna uyum sağlama gücümüzdür.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınız, ödemeler ve bütçe hesaplamalarınız devrede olabilir. Düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacaksınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizi spiritüel olaylara yakınlaştırır. Ortak paylaşımlarınızda şefkat konusu ön plana çıkar. Çevrenizdekileri koruyup kollamak hoşunuza gider.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler, hayatınızda belirsizlikler doğmasına yol açabilir. Bu belirsizliklerin planlarınızı sekteye uğrattığını düşünüp sıkılabilirsiniz. Yapmanız gereken, sinirlenmek yerine işlerinize devam etmektir; belirsizlikler nasılsa kaybolacaktır.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 23" R
Ay
Yay
18° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 08' 19"
Venüs
Koç
27° 33' 06"
Mars
Balık
27° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 11' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 60"
Lilith
Başak
23° 01' 38"
True Node
Koç
15° 28' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>