Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sıkıntılı ve mutsuz başlayabilirsiniz. Sorunlarınızı aşmak konusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Fakat elinizden bir şey gelmiyor. Gün içinde genel olarak huzursuz bir psikoloji sergileyeceksiniz. Sinirleriniz çok gergin olacak ve kendinizi zaman zaman kontrol etmekte çok zorlanacaksınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle Çarşamba günümüz başlayacak. Sizler uzun yıllardır, farklı alanlarda, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyarak kendinize bir yol açmak, özgürce ilerlemekten yanasınız. Aşk hayatınızda inişler çıkışlar gibi, sürprizler de bir hayli etkili. Bazıları bir çocuğun sorumluluğu, kimileri yeni heyecanlar, bir kısmınız aktif bir yaşamla hayatınızı sürdürmektesiniz. Bunlar bazen hoşunuza bile gidiyor olabilir. Ancak bugünkü görünüm, size maddi konularda ve ilerisi adına akılcı hareket etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Sizi ister istemez zorlayarak, önünüze ardınıza bakmaya, başkalarıyla iyi geçinmeye, toplumsal ilişkilerinizi düzenlemeye çağırıyor. Öyle kafanıza estiği gibi hareket edemeyeceğinizi, sorumluluklarınız olduğunu söylüyor. Planlı ve programlı olmanız gerekiyor. Saat 11:41 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü sizi harekete geçirici bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. İnternet üzerinden yazışmalar, web sitenizle ilgili yapacakları veya yenilikleri hızlıca ele almanızı sağlıyor. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu sürecin başlamasından bir hafta öncesi itibariyle seyahatler, eğitim, çevre değişimi, kardeşleriniz, yakın dostlarınızla alakalı konuların daha dikkatli bir şekilde ele alınması faydalıdır. Geri hareket dünyanın sonu değil. Sadece yeniden her şeye bir kontrol etmek demektir. Bilgilenmeye önem vererek, araştırmalar yaparak, yeteneklerinizi geliştirerek, daha özenli çalışarak dönemi gayet faydalı bir şekilde değerlendirebiliriz. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi birilerine sunmak, tercihte bulunmak, çevremizle bağlantıya geçmek istiyoruz. Ayrıca yeni bir şeyler yapmak, farklı bir yerlere gitmek, orada kendimizi ifade etmekten yana olacağız. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, geçmişe bağlı işler veya teklifler canlanabilir, iletişim araçlarında(bilgisayar, internet, telefon v.b) ya da suyla bağlantılı başlıklarda meydana gelecek problemler sizin için sıkıntı yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır aklınızı kurcalayan sorular var. Yakın arkadaşlarınızla bu sorunuzu paylaşabilirsiniz. Belkide cevabı çok yakınınızda birinde gizli olabilir.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızda değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabilir, sözlerinizle onları etkileyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi aşk ve sevgi duygularıyla ifade edeceğiniz, hayatınızda öğretmen gibi gördüğünüz kişilerden destek alabileceğiniz bir enerji söz konusu. 19.00 sonrasında enerjiniz yükselirken, farklı ve sıra dışı tepkilerle ani hareket etmek isteyecek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi keyifli bulacaksınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin artacağı veile ilgili bağlantılarınızı güçlendirmenize yardım edeceği bir gündesiniz. Yine de evinizle ilgili bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilir, işlerinizi ertelemekten başka çare bulamayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza açıklama yapmanız gerekebilir.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>