Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Hatalı öngörülerde bulunduğunuz bir oluşumun başlangıcındasınız, desteğe ihtiyacınız var. Aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve size zevk veren konularla ilgilenerek bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınıza da pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Planlarınıza dahil edebileceğiniz sizin kadar istekli yakınlarınız da olacak.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Dilediğimiz gibi yaşama arzumuz bir hayli yüksek. Öyle kurulmuş saat gibi, sabah işe, akşam eve, birilerinin gönlünü hoş etmeye bu saatlerde pek tahammülümüz yok. Özgür olmak istiyoruz. Saat 12:25 itibariyle son görünümü Pluto ile kavuşum olan Ay, 20 Ocak saat 15:00 olana dek uzun bir süre boşlukta ilerleyecektir. Bizler bu süre içinde, ciddiyetten, kurallardan, sınırlanmaktan pek hoşlanmayız. Biz de biraz mesafeli davranabiliriz. Mevcut işlerimizi daha yavaş, isteksiz şekilde yapabiliriz. Dışarıyla olan bağlantımız bu süre içinde, mecburi haller dışında pek yoğun olmayabilir. Ancak bu zaman süresi, yarım kalan işlerin bitirilmesi, sağlamlaştırma, form haline getirme yönünde aslında faydalıdır. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm mali kazanç ve amacımıza göre bir yön tespitinde bulunmamızı sağlıyor. Duruma bakalım ve gerçekçi olalım. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, yenilikçi fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağımız bir gündeyiz. Büyümek, gelişmek, verimli bir şekilde kendimizi ifade etmek, değişimde bulunmak istiyoruz. Bildiğimiz yolda ilerlemekten yanayız. Uzak yolculuklar, eğitim, gruplarla ilişki, aktiviteler, tanışmalar, bağlantılarda bulunmak yönünde enerjimiz bir hayli yüksek. Ancak ben abartıyla, düşünmeden çok hızlı kararlar vermenizden yana değilim. Ölçümüzü bilerek, düşünerek, bilinçli davranırsak, bu enerjiyi daha doğru biçimde kullanabiliriz. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjinizi daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz. Ancak kurallara uygun davranmaya özen göstermelisiniz, aksi takdirde bazı aksilikler yaşanabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işle ilgili beklentileri olanlar güzel haberlere hazır olun. Fakat ekstra harcamalar canınızı bir hayli sıkacak gibi görünüyor. Diş problemlerine dikkat. }

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal ortamlarda, arkadaş çevrenizle yapacağınız görüşmelerde, etkinlik ve davetlerde yer alabilir, varolan iyi ilişkiler ağınızı işlerinizde ve yaşamınızda etkili şekilde değerlendirme imkanı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde özel yaşamınız ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek ani problemlere karşı dikkatli ve sakin davranmanız faydalı olacaktır

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>