Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak duygusal olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız

amiriniz konumunda kişiyle bugün çok önemli bir konu hakkında toplantı yapacaksınız ve burada alınan kararlarkariyerinizi doğrudan etkileyecek nitelikte. Soğukkanlı olmalı ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız.

Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ile geliştirebileceğiniz bir ilişki sizi her açıdan zorlayabilir. İlişkinizde dikkatli ve tutarlı olun. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile kendiniz için değişik ortamlar ve uğraşlar edinebilirsiniz. Ailenizde sağlık yönünden gerçekten endişelenilmesi gereken kimseler varken kendi sağlık problemlerinizle uğraşmanız biraz bencilce bir davranış oluyor.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:05 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak görünümle yeni haftaya adım atıyoruz. Titiz ve oldukça inceleme gerektiren mesleki konular üzerindeki yoğunluğun işareti olduğu gibi başarılı olma arzunun da belirtecidir. İşin günlük stresi ve yoğun çalışma programı zorlayıcıdır. Saat 06:07 Neptün ile karşıtlık oluşturacak Ay etkisi altında, ters giden durumlarla uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 06:39 Mars-Neptün görünümünde, kendi bildiğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Sanki bir şey bizi, öylesine itekliyor ki durmak istemiyoruz. Ancak ailevi, iş, finansal konularda kafamızın içi bir hayli yoğun. Yapmak istediklerimiz ile şartlarımız birbirine uymadığı için kararsız kalabiliriz, sıkılabiliriz. Birileri bizden fedakarlıkta bulunmamızı isteyebilir veya biz bunu gönüllü bir şekilde yapabiliriz. Tam bir adım atacakken, farklı bir mesele önümüze çıkabilir. Oysaki artık durmanın pek faydası olmadığını, değişimde bulunmak için cesur hareket etmemiz gerektiğinin farkındayız. Ben bu durumda olanlara şunu tavsiye ediyorum. Sağlam olmayan, üzerinde düşünülmeyen konularda hareket etmeyiniz. Eğer eminseniz, evet bu benim için doğru diyorsanız, o zaman kimsenin etkisi altında kalmayınız. Saat 17:03 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sizi sabırlı olmaya çağırıyor. Çünkü bu sabır hem sizi yanlıştan koruyucu hem de gereksiz endişeler yüzünden kaybetmenizin önüne geçicidir. Yeni haftanın sizlere bol şans, huzur ve mutluluklar getirmesi dileğimle,

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Başak 'ta ilerlerken, Yönetici gezegeniniz Jüpiter aslan burcunda yolculuğuna devam ediyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi dile getirirken detaycı olmanızda ve elinizden geldiği kadar düşünceli davranmaya çalışmanızda fayda var. Konuşma tarzınızın olayların gidişini olumlu veya olumsuz etkileyebileceği bir haftasonu. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefler ve kariyer konularında yoğun bir hareketlilik gözüküyor. İşe dair sorumluluklarınızın açısından olumlu enerjiler içindesiniz. Ancak üstlerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün tartışmalı konular gereğinden fazla büyüyebilir. Diplomatik olun ve tartışmalardan sakının.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSLERİNİZLE amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gereken şeyleri kolaylaştırıyor. Güveneceğiniz kişileri seçin.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

22 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>