Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Endişeleriniz boşuna olabilir. Aşkınız belki de böylece daha diri kalıyor. Ayrılık yaşadığınız kadar da sevgilinize kavuşmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın ne kadar gereksiz olduğunu şimdi anlıyorsunuz. Bazı harcamalarınız lüzumsuzluğu konusunda aldığınız uyarılara tepkimeci davranmamalısınız.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, ailevi, fiziksel ve ruhsal anlamda hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuzu yüreğinizde büyütüyor. Bir yol olmalı ve hayat artık yüzüme gülmeli diye düşünebilirsiniz. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz kararlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. Saat 23:08 Ay-Kova burcu geçişinde, birileriyle paylaşım içinde olmak hoşunuza gider. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,  

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlam planlar yapmanız olası karışıklıkların veya tartışmaların önüne geçmenizi sağlayabilir. Bilmeniz gereken şeyler var. Aksi takdirde ısrarcı ya da baskıcı kişiler nedeniyle zayıf duruma düşebilirsiniz. Bazıları sizi zorlamadan sizin belli değişiklikler yapmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Bunları değerlendirmek için uygun bir gün olamayabilir. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın düşünceleri sizin gelecek planlarınızla örtüşmeyebilir. Yine de bazı özel planlar yapabileceksiniz. Kendi değerinizi bilmek ve buna göre davranmak isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğleden sonra saatlerinde yerini maddi meseleleri daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.Ay’ın boşluk etkisi sırasında mümkünse banka ile ilgili işlemler ve internet alışverişlerine yönelmemeniz gerekebilir. Hesaplarınıza ve aklınıza güvenerek önünüzdeki dönemdeki finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Ancak herhangi bir yatırım için uygun zamanda değilsiniz. Akşam saatlerinde komşularınızın veya kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenebilecek enerjiler mevcut.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 36" R
Ay
Oğlak
18° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 42' 36"
Venüs
Boğa
00° 22' 01"
Mars
Balık
29° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 31' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 47"
Lilith
Başak
23° 16' 51"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>