Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkilerinizin bir günden bir güne nereye gittiğini bilmemek ve anlamaya çalışmaktan dolayı bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz. Şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey, sevgilinizin sizi anlaması ve size destek vermesi.

Eğitimiz veya işinizle ilgili gayret etmenize rağmen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü kapasiteniz üzerinde çalışıyorsunuz. Biraz çalışmalarınıza ara vermeli ve dinlenerek enerji toplamalısınız.

Lükse olan düşkünlüğünüzü bugün de dizginleyemeyeceksiniz. Gereksiz yere yüklüce harcamalar yapacaksınız. Aileniz sizden maddi yardım bekliyor.

Bugün karşılaşacağınız bir olaya gereğinden fazla duygusal yaklaşım göstereceksiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. İç dünyanıza dönecek ve hayatınızla ilgili konuları düşüneceksiniz. Olaylardan ve çevrenizden etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. Ancak bu tepkileriniz genelde ılımlı olacaktır. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz ancak bu kararınız için kendinize biraz daha zaman tanımalısınız. Duygusal olarak rahatsınız. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:51-12:41 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, bireysel çıkışlarda bulunmaya, gönlümüzce hareket edip arzularımıza ulaşmaya çalışsak da, bir şeyler yolumuza engel çıkarabilir. Durum böyle olunca biz de buna tepkide bulunmak isteriz. Ancak pek yeri ve zamanı değildir. Tahammüllü olmak, aklı başında hareket etmek lazımdır. Saat 12:41  Ay-Boğa burcu ilerleyişinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, arzu ettiğimiz güce kavuşmak isteğimizin altını belirginleştirerek,  paranın, huzurun, ailenin, geleceğin derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlıyor. Önemli olan kendimizi güvende hissetmek. Eğer yarınlarımızdan emin olursak önümüze çıkabilen her engeli kolayca savuşturabiliriz öyle değil mi? Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, hayatın ne kadar anlamlı, kendinize özen göstermenin ne kadar önemli olduğunu olduğunun farkına varmanızı sağlar. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Kombinasyon burcunuz Koçta ilerleyen Mars, kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle koordinasyon şeklinde kullanacağınız bir ortama hazırlıyor. Yurt dışı olayların hızla gelişeceği bir performans sergileyeceksiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir. Olayları akışına bırakmak isteseniz de olaylar kendini hatırlatmayı sürdürebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nazik bir şekilde düşünce ifade etmeye özen göstermelisiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi moralli, şanslı, iyi, eğlenceli ve yüksek enerjili hissedeceksiniz. Yapmak istediğiniz her şey için yeterli motivasyon ve enerjinizin olduğu bugünün akşam saatlerinde olumlu görüşmeler gerçekleştirebilir, aşk hayatınızda uyumlu diyaloglar geliştirebilir ve etkinliklere katılabilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkilere çok büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Havadan sudan sohbetler yerine, ciddi konuları tartışmak, sırları açmak veya bir sorun hakkında görüş ve öneri almak, günün konuları arasındadır.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 43" R
Ay
Balık
28° 47' 13"
Merkür
Koç
19° 17' 19"
Venüs
Boğa
06° 31' 39"
Mars
Koç
03° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 25"
Satürn
Balık
16° 57' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:41

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>