Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin yorucu aşamalarında kısa molalar canlılığı geri getirebilir. İnatlaşmaları karşılıklı olarak bir kısır döngü şeklinde sürdürme kararlılığı, eksik tanışmışlık düşünceleri geliştiriyor.

İşlerin yoğunluğu bu sıralar azalabilir. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Etki bırakan bir tarzınız var. Bu, birtakım görüşmelerde avantajlar sağlıyor.

Bazı yakın ilişkilerinizde, para gibi hassas konularda sağlıklı mesafeyi koruyamıyorsunuz. Bugünlerde para ve dostluk ikilemi, sıkıntılı çelişkiler yaratabilir.

Bugünlerde dediğim dedik kararlılığınızla doğru bir değerlendirme içindesiniz. Çok iyimser baktığınız konularda sizi karamsarlığa sokacak etkilenmelere kapalı durmanız, size yarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Duygusal anlamda oldukça dengeli olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, iki önemli görünüm etkisi altındadır. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. İlişkide biz olma, ortaklaşa hareket etme ihtiyacımız yüksek. Ancak dayatmalarda bulunularak, şunu yaparsan seni seviyorum bunu yapmazsan sevmiyorum şeklindeki bir tavır yanlış olur. Eğer gerçekten istiyorsak zaten birlik ve beraberlikten yana olacağımız açık. Fakat bu ilişkide eğer bir şeyler içimizde kopmuşsa, telafisi mümkün değilse sırf alışkanlık diye devam etmenin de yanlış olacağının farkındayız. Bugün kafamız kimi zaman karışabilir. Hatta bencil davranabiliriz de. İşte böyle anlarda konuşmak istemeyebilir, içimizdekileri paylaşmaktan kaçınabiliriz. Çünkü kendimizi korumamız gerektiğini düşünebiliriz. Kimse de kusurumuza bakmasın diye düşünebiliriz. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, ilişkimizi ileriye dönük bir şekilde her yönüyle akılcı bir şekilde gözden geçirmemizde yardımcı oluyor. Belki bazı meseleler nedeniyle uzun zamandır ayrısınız veya bir süredir partnerinizle aranızda problemler var. Şimdi bunları bir daha gözden geçirmek, geleceğe dönük gerçekçi bir tespitte bulunmak için yararlı olacaktır. Evlilik, boşanma veya yeni tanışma olsun fark etmez. Sizler bu görünümün güçlü yansıması sayesinde hem sosyal hem özel ilişkilerinizi, Merkür geri hareketini göz önüne alarak, her yönüyle ölçüp tartarak ele alabilirsiniz. Burada önemli olan, subjektif değil, objektif düşünebilmektir. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün geri hareketinden olumlu etkilenebilirsiniz. Dargın olduğunuz arkadaş ve sevgiliyle barışma şansınız mevcut. İş arkadaşlıkların kısa süre içinde aşka dönüşebileceğini aklınızda çıkarmamalısınız. Yine bu dönem; aşk ve dostluk duygularını birbirine karıştırmamalısınız. Acele kararlar almamalı, fakat fırsat kaybetmemelisiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz. Zira, bugünlerde sizi zafere taşıyacak ilişki vebirliklerine zaman ve yer ayırmanız gerekiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Birikmiş işlerinizi toparlamak için uygun bir gün olabilir. Gelecek hafta programlarınızı yapabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. İlişkilerinizde güç savaşı içinde olabilirsiniz. Duygusal yaralanmalara karşı dikkatli olun.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN neyle, kimle karşılaşırsanız karşılaşın asla önemsememezlik yapmayın. Bir fırsatı istemeden kaçırabilirsiniz. Uyanık ve cesur olun.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak moralli, motive ve sevgi dolu hissedeceğiniz, hayatınızdaki tüm ilişkilerinizi ve evinizle ilgili konuları yoluna koyabileceğiniz, aşk duygusunu daha yoğun hissederek ilişkilerinizde huzurlu ve uyumlu olacağınız bir zaman diliminde bulunmaktasınız

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda özellikle ortaklaşa atılacak adımlarda manipülatif davranışlara dikkat edin. Ne siz yapın ne de yapanların peşinden gidin. Bugün, parasal bağlantılarınızı iyi yönlendirmeniz gerekebilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda gereksiz harcamalardan kaçmanız gerektiğine, özellikle para mevzuları yüzünden özellikle de kadınlarla aranızı açmamanız gerektiğine işaret etmekte. Bu hafta parasal konularla ilgili hem iyicil hem de kötücül etkiler bir arada, özellikle para mevzularında hakkınızı savunmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>