Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin yorucu aşamalarında kısa molalar canlılığı geri getirebilir. İnatlaşmaları karşılıklı olarak bir kısır döngü şeklinde sürdürme kararlılığı, eksik tanışmışlık düşünceleri geliştiriyor.

İşlerin yoğunluğu bu sıralar azalabilir. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Etki bırakan bir tarzınız var. Bu, birtakım görüşmelerde avantajlar sağlıyor.

Bazı yakın ilişkilerinizde, para gibi hassas konularda sağlıklı mesafeyi koruyamıyorsunuz. Bugünlerde para ve dostluk ikilemi, sıkıntılı çelişkiler yaratabilir.

Bugünlerde dediğim dedik kararlılığınızla doğru bir değerlendirme içindesiniz. Çok iyimser baktığınız konularda sizi karamsarlığa sokacak etkilenmelere kapalı durmanız, size yarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı hızlandırmanız, gecikmiş hazırlıkları başlatmanız gerekiyor. Oldukça belirgin ve süratli yenilenmeler gözle görülür yararlar getirebilir. Belli konularda değişen koşulları göz ardı ediyor, bugünlerde yanlış adımlar atmaya eğilimli görünüyorsunuz.. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız.

22 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:03 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde günümüz başlayacak. Hemen ardından, Saat 06:49 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek ilkdördün, ilişki vehayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sizin isteğiniz, eşit bir şekilde paylaşım, iletişimi güçlü bir beraberlik vehayatında başarılı olmaktır. Son bir hafta önceye dönelim. Önceden başlanmış işlerimizde eksiklerimiz var mı? Bunların ilerleyişi arzu ettiğiniz gibi mi? Plan ve projelerimizi gözden geçirmekte fayda var. Diyelim ki,sorunlarımız var ve yeni biriçin karar vermekte zorlanıyoruz. O zaman şartlarımıza bakalım. Daha iyisi karşımıza çıkmıyorsa, mevcut işimize ağırlık verelim. Pratik bir şekilde hareket etmekte yarar var. Detaylar arasında zaman kaybetmeyelim. Eleştirebiliriz. Bir şey beğenmeyebiliriz. Birileri böyle davranabilir. Bunlar normaldir. Biz sakin olacağız, bilinçli şekilde işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız. Saat 10:47 Ay-Venüs görünümü, aile büyüklerinizle olan temasınız ve onlarla alakalı hassasiyetin simgesidir. Sevdiklerinizle ilgili anılar gözlerinizin önüne gelebilir. Saat 19:19 Ay-Satürn görünümü, huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Saat 21:48 Güneş-Chiron görünümü, aşk hayatınızı güçlendiricidir. Bir şifa gibi düşünebiliriz. Karşınıza fikirleri, hayat görüşü, yaşam biçimi hoşunuza gidebilecek eğlenceli biri çıkabilir. Devam eden ilişkilerde çiftler birbirleriyle konuşmaktan, eğlenmekten keyif alırlar. Mutlu edici bir gün geçirmeniz dileğimle,

22 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün. Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir.

22 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonunu düşünmeden yapmış olduğunuz harcamalar artık bütçenizi sarsıyor. Parasal konularda, partnerinize karşı benmerkezci davranmaktan vazgeçmelisiniz. Ortak ve hisseli kaynaklarınızdan yararlanırken daha esnek olmalı, fikirlere karşı düşünce beyan ederken sözlerinizde daha seçici olmalısınız.

22 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma alanınızda, iyimser ve yaratıcı fikirlerinizi ön plana çıkartabiliriz. Moralinizin yüksek olması, sorunları rahat çözmenize destek olabilir. İletişim konularınızda, samimi olmanız kişileri daha çabuk ikna etmenizi sağlayabilir. Yabancılarla görüşmeler de mümkün. Görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Bugün oldukça hareketlisiniz.

22 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şikayet dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan vazgeçin.

22 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir. İş yerinde hâkim olan rutinlik seni keskin kararlar almaya itebilir. Çalışmalarına yaratıcılığını katacağın bir işte olmayı arzulayabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle kültürel etkinliklere katılabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, toplumsal meseleler üzerine uzun uzadıya sohbet edebilirsin. Aile bireylerinden alacağın güzel haberlerle üzerinden bir yük atmış kadar hafifleyeceksin.

22 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapma isteğiniz, hayatınızdaki insanı daha somut noktalara taşıma arzunuzla birleşebilir. Önemli işlerinizi sağlam bir zemine oturtabileceksiniz.

22 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, kariyerde pek çok işin detayını halletmenize yardım edecek. Asistanınıza aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız. Çift kısmetli bir dönemdesiniz.

22 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 26' 41" R
Ay
Koç
24° 02' 00" R
Merkür
Koç
20° 33' 06"
Venüs
Boğa
08° 38' 43"
Mars
Koç
04° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 39"
Satürn
Balık
17° 06' 04"
Uranüs
Boğa
22° 42' 14"
Neptün
Balık
29° 05' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 13"
Lilith
Başak
24° 01' 34"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>