Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hobilerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Adım adım ilerlemenin her açıdan daha doğru olabileceğini unutmamanız gerekmekte.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunlara kafa yordukça hayatınızın nasıl bir şekil aldığını düşünebilirsiniz. Kendinizi boşuna yorduğunuz, hırpaladığınız durumların farkına vardığınızda öncelikleriniz değişebilir. Geleceğe yönelik umutlarınıza gölge düşmemesi için size ışık tutabilecek konuların ve insanların önünde durmayı bırakın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özellikle duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Partnerinizle veya sevdiklerinizle iletişimde fedakarlık yaparak daha sağlam bir bağ kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel huzuru bulmak için de bugün ideal bir gün olabilir. İş hayatınızda da yoğun tempoya rağmen odaklanmayı başaracak ve önemli işleri halledeceksiniz. Sağlık konularında ise beslenmenize özen göstermek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle ilgilenen Yay burcuysan, paranı tehlikeye atmak istemeyeceksin. Dünya değişse de sen elindeki korumaya çalışacaksın. Hobilerine daha fazla vakit ayırmaya çalışacaksın. Zihnini boşaltacak aktiviteler yapmak seni rahatlatıyor. İlişkisi olan Yay burcuysan, ilişkinizi daha özel olması için çabalayacaksın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı rahatsızlıkların ya da sorunların genetik olarak size aktarıldığını düşünebilirsiniz. Bunu bir panik sebebine dönüştürmeden, doktor kontrolünde ilerlemeniz ve gereken önlemleri almanız önemli olacaktır. Net olmayan ve aceleye getirilen her şeyin size hastalıklardan daha çok zararı olacağını unutmayın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi tartışmaların ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Huzursuzluğunuz gün boyu sürebilir. Gelecek hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyabilirsiniz. İş hayatınızdan başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Ortak para konularına karşı dikkatli olmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli düşünmek ve karar almaktan korkmamakta fayda var. İyi düşünün ve pişman olmadan karar verin. Mesleki konularda eğitim ve bireysellik ön plana çıkabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem keyfinin yerinde olacağı hem de enerjinin yüksek olacağı bir gün. Bugün istediğin birçok konuda güzel sonuçlar elde edebilirsin. Bir süredir kafanı kurcalayan mevzulara vakit ayırarak güzel bir gelişme kaydedebilirsin bugün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, ev yaşamınızda size yardımcı olabilecek rutinlerinizi geliştirmek istiyorsunuz. Bu da öz dürüstlüğü teşvik ediyor. Açık ve savunmasız olmak, bir ilişkiyi veya planı geliştirmeye yardımcı olabilir. Nitekim bugünün enerjileri, biraz gergin olabilir. Günlük işleriniz kontrolünüzden çıkıyorsa baskı artabilir. Ayrıca güç dengesizliklerine veya gizli bir bildiği varmış gibi görünen insanlara karşı da daha duyarlısınız. Bu durum ruh haliniz için zorlayıcı olabilir ama aynı zamanda ondan çok şey öğrenebilirsiniz. Aşırı düşünmekten kaçının, özellikle de bunu yapmak size pek fayda getirmiyorsa. Enerjinizi burada ve şimdi yaşamaya odaklamayı hedefleyin. Bu, bir durumu kabul ederek ve bundan en iyi şekilde yararlanarak yaşama zamanı olabilir. Enerjinizi gözlemleyip korumanız daha iyi olabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yararlanmaya çalışmalısınız. Sahip olduğunuz gücü doğru kullanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak bir sorun yaşamayacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla çok fazla meşgul etmemeye özen göstermelisiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 31" R
Ay
Boğa
21° 37' 50" R
Merkür
Koç
22° 08' 20"
Venüs
Boğa
10° 58' 26"
Mars
Koç
05° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 15' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 23"
Lilith
Başak
24° 14' 09"
True Node
Koç
15° 20' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>