Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yaptığınızı düşünmekte çok haklısınız. Ama bu ilişki için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmekte haksızsınız.

Son derece isabetli verdiğinize inandığınız bir karar, art niyetli bazı müdahalelerle amacına ulaşamama riski taşıyor. Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor.

Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Bu yüzden para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Aşk hayatınızı düzene sokabilmeniz halinde kendi paranızın sahibi olabileceksiniz.

Bir yakınınızın ciddi olarak ilgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu güne yorgun ve sorunlu başlıyorsunuz. Geçen bir kaç gün hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketti. Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününe saat 03:45-14:49 arasında Ay-boşluk etkisi altında adım atıyoruz. Bu süre içinde sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı  paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremizle olanve özel temaslarda anlayışlı olmakta yarar vardır. Saat 14:49 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, ailemiz ve değerlerimiz söz konusu olduğunda hassas düşünürüz. Ay, Balık burcunda yücelir. Kişi ne kadar olumsuz şartlar altında olsa da, iyimser düşünmesi kolaylaşır. Sadece kendinizi değil, size ait olan sınırları, kişileri ve inandıklarınızı sevgiyle donatabilmenizde destekleyicidir. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez. Bu enerji, gizlide kalmış henüz açığa çıkmamış yeteneklerinizi kullanabilmeniz ve keşfedebilmenizde destekleyicidir. Kişi bu etki altında güzel bir yuva hayal eder. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli olmayabiliriz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışa yansımayan fakat, sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Yönetici gezgeniniz Jüpiter'in konumu, çevresel olaylarınızın maddi kazançlarınızla belli bir paralellik sağlamanıza neden olacak. Bugün, yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor. Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir. Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz. Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şaşırtıcı bir itirafla karşılaşacaksınız. İlk başlarda hayal kırıklığı yaşasanız da zaman geçtikçe iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçici olarak motivasyon ve konsantrasyon kaybı yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, gizli düşmanlar ve arkanızdan konuşan kişilerle ilgili sıkıntılı haberler alabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde iyileştirici bir enerji ile sevdiklerinizle olumlu diyaloglar kurabilir, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeye zaman ayırabiirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hoşlanmadığınız detaylarla uğraşma işini başkasına devredebilirsiniz. Büyük düşünmek, resmin genelini görmek ve büyük atılımları mümkün kılacak planlar yapmak istiyorsunuz. Gelecekten beklentiniz çok artarsa, şimdiki zamanın sorunlarını göz ardı edebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>