Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz. Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, başka koşullarla bir kıyaslanmaya sokulduğunda sizi kısmen rahatlatabiliyor.

Sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle soğuk algınlıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni de olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, ilişkinizde yaşanan sorunların vehayatınızla ilgili konulardaki sıkışıklığın işaretçisidir. Sanki iki arada bir derede kalmışçasına umutsuz düşünüyor olabilirsiniz. Bir yandan partnerin içinde bulunduğu durum, diğer yandan sizin önünüzü göremiyor oluşunuz, doğaldır ki yorucu. Ancak siz böyle bir durumda sert bir karar verirseniz, sonrasında yanlış yaptığınızı anlarsınız. Benim tavsiyem, olgun ve aklınız başınızda olan bitene bakmanızdır. Abartmadan, sinirlenmeden mantıklı çözüm yolları aramakta yarar var. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda kazandığınız paraları sorgulamaya başlayacaksınız. Hak ettiğimden daha mı çok kazanıyorum? gibi soruları sürekli olarak kendinize sormaya başlarsınız. Hayatınızda olumsuzluklar olmasa da, ortaya iyi işler çıkarsanız dahi kendinizden şüpheye düşersiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı maceralara atılma isteği veya girişimi hayatınızı renklendirebilir. Bu sayede disiplin anlayışınızı sınava tabii tutabilir ve tecrübe kazanabilirsiniz. Ancak sonunda tüm gayretlere ve zorluklara değdiğini göreceksiniz. Sağduyulu davranmak kazandıracaktır. Sizinle ilgili şeylere sahip çıkmalı ve arkanıza bakmadan yolunuza devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Planlarınızı sağlam temellere oturtursanız, olası problemlerin de önüne geçmiş olursunuz. Elde etmeniz gereken bilgiler söz konusu olabilir. Aksi halde sizi engellemeye çalışan kişilerin baskıcı tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Bu duruma asla izin vermemeli ve gereken değişiklikleri yapmalısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önündeki konuşmalarınızda vereceğiniz sözlere özen gösterin çünkü bu sözler daha sonra sizi sıkıntıya sokabilir. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde şanslısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz.Herhangi bir internet alışverişine girişmeden önce ödeme koşullarını ve bütçenize uygunluğunu denetlemelisiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden iletişimle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya günün temasını oluşturabilir. Bilgiye ulaşma konusunda hem özel hayatınızda hem de mesleki alanınızda sorunlar yaşıyorsunuz. Sizden saklanabilen yahut doğru aktarılmayabilen haberler olabilir. Sorgulayıcı olmanız gerekebilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 27" R
Ay
Oğlak
19° 11' 59"
Merkür
Koç
16° 43' 57"
Venüs
Boğa
00° 26' 54"
Mars
Balık
29° 22' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 09"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 01"
Lilith
Başak
23° 17' 17"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>