Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz bir abartı olarak değerlendirilebilir. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız.

İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek.

Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yine yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Daha araştırmacı ve sabırlı davranışlarilişkilerinizde yanlış kapılar çalmanızı engelleyecek. Bazı bilgileri yerinde, zamanında değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı, birçok yönüyle kabullenmelisiniz. Fırsatları değerlendirmede daha atak olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor. Girişken insanların yöntemleri ve insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar cumartesi günümüz saat 00:42 Ay-Aslan burcu seyri ile başlıyor.  Başkaları tarafından beğenilmek, kendini önemli biri olarak görmek istiyoruz. Dışa karşı gayet güçlü bir duruşumuz var. Hakkımızda konuşan insanlara gerekli cevabı verebiliriz.  Bugün hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz. Etrafımızdaki insanları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirebiliriz. Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görünümü, ilişkinizle ilgili konulardaki  pürüzleri güven duygunuz ve iletişimle çözebileceğinizin işaretçisi olarak rahatlatıcıdır. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, siz olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk,girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, ilişkimizle alakalı konularda gelecek haber, bir gelişme, anlaşmazlıkların giderilmesi yolundaki arzumuzu işaret ediyor. Farklı yolların iki yolcusu iseniz, mutlaka gerçekçi bir şekilde duruma bakınız.  Bazı Yaylar için bu görünüm, karşımıza çıkan bir kişinin simgesidir. Bu kişiyi çok iyi tanıyınız. Maddi-manevi değerleri, görüşleri nedeniyle arasında sorunlar olan çiftler, lütfen birbirinize karşı daha özenli davranmayı biliniz. Sonradan pişmanlık duyacağınız kararlar vermeyiniz. Sevilmediğiniz, yalnız kaldığınızı, anlaşılmadığınızı düşünmeyiniz. Bazen zorluklar insanı olgunlaştırır, güç katar. Bunu da unutmayalım. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, hoş ve olumlu saatlerin işaretçisidir. İlgiyi üzerimize kolaylıkla toplarız ve kendimizden gayet emin bir insan olduğumuzu diğerlerinin de kabul ettiğini hissederiz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,  

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Yaşantınıza daha fazla aksiyon kazandırmak istiyorsunuz. Gücünüzün sizi doğru yerlere götüreceğinden emin olabilirsiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda fikirlerinizle dikkat çekmeyi başaracaksınız. Sizi kıskananlar kişileri görmelikten gelmelisiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz. Zira, bugünlerde sizi zafere taşıyacak ilişki vebirliklerine zaman ve yer ayırmanız gerekiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konularda yeni fikirlere açıksınız. Yabancılardan çok şey öğrenebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Yaylar iki insan arasında kalabilirsiniz. Kafanız karışık. Analiz yaparsanız çok kolay seçim yapacaksınız. Sırlarınızı hemen paylaşmayın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Hayati sorumluluklarınızı karşı tarafın üstlenmemesi veya iplememesi ilişkinizi gerebilir. Siz de karşı tarafın üstüne çok gitmemeye çalışın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>