Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz bir abartı olarak değerlendirilebilir. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız.

İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek.

Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yine yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Daha araştırmacı ve sabırlı davranışlarilişkilerinizde yanlış kapılar çalmanızı engelleyecek. Bazı bilgileri yerinde, zamanında değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı, birçok yönüyle kabullenmelisiniz. Fırsatları değerlendirmede daha atak olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor. Girişken insanların yöntemleri ve insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür olmak isteğimiz yoğun. Bu özgürlüğü işimizle alakalı konularda da düşüneceğiz. Gelişim, büyüme ve zenginleşmeyi sağlayan projelere, işlere yöneleceğiz. Bu konular üzerinde düşüneceğiz. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. Olumsuz bir durum olmasa da, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında boşlukta ilerleyecek Ay süresince, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşullarınızı zorluyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Bir çok kombinasyonbağlantıları yüzünden başınızı ağrıyabilir. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir konuda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri ön planda bugünlerde. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularla(krediler, burslar, sponsorluklar, miras, nafaka, tazminat, vergi, prim v.b) da uğraşmanız gerekebilir veya uğraşıyor olabilirsiniz. Parasal kazanımlar veya ödemeler gündemde ya da evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda ani koşuşturmalarınız olabilir. İkili ilişkilerinizde acımasız tartışmalar ilişkilere zarar verebilir. Bazı gerçekler rahatsız edici olabilir. Partnerinizle diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız. Hafta ortası civarında, ailenizden kişiler veya bazı arkadaşlarınız geçmişle ilgili olumsuz konuları tekrar gündeme taşıyabilirler, mantıklı ve uzlaşmacı yaklaşımlarla olayı tamamen geçmişte bırakmanız daha doğru olacaktır.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün değişken ruh hali içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylara karşı savunmacı davranabilirsiniz. Bedensel konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Yaylar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamaya özen göstermelisiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda titiz bir çalışma temposuyla başlayacağınız bir haftaya giriyorsunuz.Zihinsel donanımınız ve azminiz kişisel problemlerinizi de giderme konusunda size şans getirecektir. Ancak ruhsal ve bedensel enerjinizin düşük olacağı bugün özellikle biraz çaba sarf etmeli ve akşam saatlerinde ise kafanızı boşaltacak aktivitelere yönelmelisiniz.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>