Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmezken, farklı duygular içinde olduğunuzu da yadsıyamıyorsunuz. İlişkinin başındaki hoşluğunu yaşamaya bakın. Yeterince tanışmaları zamana bırakabilirsiniz.

Bazı girişimlerinizdeki kararsızlıklar, riskli konularda sizi koruyacak. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz.

Para konularında hassassınız. Tasarruflarınızla ilgili yeni öneriler ilgilenmeye değebilir. Bilginiz dışındaki harcamalara koyduğunuz sınırları biraz genişletmeniz gerekebilir.

Çözümsüzlüğe giden bir tartışmanızda tavır değiştirmek durumunda kalacaksınız. Bu konuda direnmeniz, sınırlı çözüm olasılıklarını tümden ortadan kaldırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu bu şekilde onarmaya çalışacaksınız.

17 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Terazi burcunda ilerleyen Ay, sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle günü birlikte geçirmek için gayet uygun bir gün. Eğer bazı problemlerimiz varsa, bunları da halledebilmemiz mümkündür. Saat 03:54 Ay-Mars görünümü güven duygunuzu yükseltir. Kendinizi net ve samimi bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Başkalarıyla dayanışmada bulunmak, yeni arkadaşlıklar edinmek kolaylaşır. Ancak bildiğiniz gibi Mars geri hareket dönemindeyiz. Varmak istediğiniz hedef, planlarınızı gözden geçirmekte yarar var. Tam olarak ne yapmak istiyoruz bunları kafamızın içinde artı ve eksileriyle ele alalım. Sabırsız davranmayalım. Önceden başlanmış işlerimize ağırlık verelim. Eksiklerimiz tamamlayalım. Tam olarak güvendiğiniz, hazırlandığınız, inandığınız ve risk taşımayan işleri yürürlüğe koyalım.  Aceleyle yeni kararlar vermeyelim. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

17 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. . Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün.

17 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından gelecek yardımlara güvenmeniz yanlış olur. Yanlış bilgi ya da haberlere dayalı ilginizi çekmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermemeniz ve daha fazla soru sormanız ya da araştırmacı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili olumlu değişiklikler size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinizle ilgili yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Bu konuları detaylandırmak için uygun bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan bu konularda yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız gruplarla, yeni işlere girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizde karışıklık meydana gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gün. Fırsatların peşinden koşun.

17 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde ortaklarınızla veya sevdiğiniz kişiyle keyifli aktiviteler devreye girebilir. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız. Bu dönemdealanlarınızı boşlamamaya özen gösterin.

17 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve sosyal derneklerle ilgili çalışmalar yapabileceğiniz, organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Ay ve Venüs'ün uyumlu açılarında kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Hizmet alanınıza odaklanabileceğiniz bir sürece başlayacaksınız. Tembelliğe yatkın bir dönem olabilir.Genel olarak ise; Ay tüm gün Terazi burcunda kalacak. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevrenizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağınız fırsatlara sahipsiniz.Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerinize hediye almak, iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek, affetmek, dostlarınıza ikramlar yapmak, ambiyansı zevkli mekanlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek, dekorasyon, güzellik, aksesuarlar, tekstil ve moda ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 30" R
Ay
Aslan
24° 59' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 44"
Venüs
Boğa
19° 42' 03"
Mars
Koç
11° 22' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 39"
Satürn
Balık
17° 46' 49"
Uranüs
Boğa
23° 13' 31"
Neptün
Balık
29° 19' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 48"
Lilith
Başak
25° 01' 20"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>