Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bu ilişkide daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Tek taraflı değerlendirmelere son verme zamanı. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde.

Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabilirsiniz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizdedışı ortak düşünceler içine gireceksiniz.

Sizi bugünlerde iyice geren ödemeleriniz, yeni kaynaklarla sorun olmaktan çıkabilir. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var.

Kuralcılık ve esneklik arası gelgitleriniz ikili yakın ilişkilerde netlikler gerektiriyor. Bu bağlamda çok belirgin ikilemler sergileyeceğiniz bir gelişme, sizinle ilgili yeni sorular geliştirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz, çevrenizdeki etki ve ilgi alanlarınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde ilgilenmez tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:34 Ay-Satürn görünümü, çevrenizdeki insanların  fikirlerinize değer vermelerini sağlar. Huzur duymak, keyiflenmek için sizin tavsiyelerinize uyarlar. Siz de dışarıda hoş görünmeye, ilgi uyandırmaya gayret edersiniz. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, parasal vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde  verilen mücadelenin göstergesi. Bir yandan da ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bütün bunlar bizi bir hayli yormakta. Hem kazanmak istiyoruz hem başarılı olmak zorundayız. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak bu düşünmek, acil kararlar almak anlamına gelmesin. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor.İşinize olan bağılığınızın sağlığınıza olan olumsuzluğunu düşünmeli ve çalışırken, kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere dikkat edin, güvendiğiniz bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Farklı yolculuklar farklı olaylar yaşanmasına neden olabilir, seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var. Evinize, ailenize vehayatınıza odaklanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları araştıracaksınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlarla konuştuklarınız ve gerçek hayatta yaptıklarınız birbirini tutmayabilir. İçsel olarak neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ama uygulamak kolay olmayacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğleden sonra saatlerinde yerini bilinçaltınızdaki önemli kırıntıları daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.Sezgilerinize güvenerek önünüzdeki dönemdeki ruhsal enerjinizi belirleyebilir ve kendi sırlarınızla yüzleşebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları için çok uygun bir akşamüstü yaşıyorsunuzGenel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>