Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, bu günlerde zihninizi sürekli meşgul edebilir. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi kaygı verici bir olasılık gibi görüyor.

Bugün çalışma arkadaşlarınızla çeşitli problemlerle ilgili olarak ortak çözüm arayışlarına girebilirsiniz. Zengin referanslarınızın karşılığı olan kazanımlar içinde değilsiniz.

Küçük hisselerinizin olduğu yatırımlarınız var. Bunlarla ilgili kaygılarınız şimdilik yersiz. Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir para, sizi kapsamlı planlara sevk edebilir.

Sosyalliklerinizi arttırabilmeniz durumunda kafanızdaki takıntıların çoğundan kurtulacaksınız. Bunalım gibi algıladığınız sıkıntılarınızda abartılı duygusallıklar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor, bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede bazı hayal kırıklıkları yaşayacaksınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi gününe Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Sorunlarımızı  nasıl çözüme kavuşturabiliriz,  bunlar üzerinde durabiliriz. Partnerimize ait  merak ettiklerimizi  araştırabiliriz. Nereden ne gibi kazanç elde edebiliriz, kazancımızı nasıl çoğaltabiliriz ve dünyevi anlamda nasıl rahata erebiliriz sorularına cevap arayabiliriz. Saat 14:39-21:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Saat 21:48 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyerek, çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,  

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bugün, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin hakkınızda konuşan, gizli kalması gereken konuları ifşa eden veya dedikodu yapan kişiler söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmaları gidermek için kendinizi en iyi şekilde korumalısınız. Kaçınılmaz değişiklikler günün sonunda yararınıza sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tam olarak netleşmemiş ya da gizli de kalan durumlar yüzünden kendinizi biraz zorlanmış hissedebilirsiniz. Bugünlerde duygusal açıdan çok önemli sonuçlar var.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Bazı sözlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta sonu özel hayatınıza ve ilişkinize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Anlık çıkışlardan kaçınmalısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki suskun kalmış duygu ve düşünceleri irdelemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.Hafta sonunun yüksek enerjisine ancak akşam saatlerinde kavuşacaksınız. Gece etkinliklerine katılıp kendinizi göstermek ve keyifli vakit geçirmek için özel fırsatlara sahip olabileceksiniz. Akşama kadar akışta kalıp fazla derinleşmeden günü geçirmeniz gereklidir.Genel olarak ise; Ay saat 13:40‘ta boşluğa girecek ve 20:49‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Ay'ın boşlukta ve Akrep'te kalacağı akşam saatlerine kadar kuşku ve güvensizlik duygularından uzak durmakta yarar var. Kıskançlık ve sahiplenme duygusu ile sevdiklerinizi sık boğaz etmekten ve suçlamaktan kaçınmalısınız. Tutkuları sevgi ve hoşnutsuzluğu derinlemesine hissedebileceğiniz bu süreçte Akrep’in temsil ettiği sakin, soğukkanlı ve kontrollü davranmayı seçmelisiniz. En iyisi bu yüksek gerilim hattını gizemleri çözerek, araştırarak, dedektiflik yaparak veya bununla ilgili oyunlarla, film, dizi ve kitaplarla ilgilenerek atlatmak.Sezgilerin ve algıların güçlü olacağı bu günde konuşmalar sanki birer psikolojik analize bürünür. Duyguların simyasını inceleyebileceğiniz bu günde tensel çekimlere kapılmak yüksek olasılıktır. Cazibe ve çekim alanı yaratan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Gece Ay Yay'a geçtikten sonra daha serbest, neşeli, hareketli olabilir, hayatı daha hafife almaya başlayarak eğlenmeyi ön plana alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>