Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyacaksınız. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyorsunuz.

İlginiz olmayan sürtüşmeleri esas kişiler kadar sorun edebiliyorsunuz. Ahenkli bir çalışma ortamı hayaliniz kolay, kolay gerçekleşmiyor. Yakında bazı görüşmeler, rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir.

Bugünlerde alacağınız birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir. Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz.

Belli konulardaki gecikmeleriniz size daha fazla avans vermeyebilir. Geleceğe asla erteleyemeyeceğiniz problemlerinizin bugünden üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Ama bazı kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu etkileşim, günün ilk etkili enerjisidir ve sizin hem ileriye dönük kararlarınızı hem de çalışma hayatınızla ilgili konuları ciddi anlamda ele almanızı sağlıyor. Ayrıca eviniz, aileniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda sizi zayıf düşüren şartlarınızı iyileştirmeniz adına size yardımcı oluyor. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü,hayatında titiz ve dikkatli çalışmamız gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bazı kişiler pek iyi niyetli davranmayabilir. Zor durumda kalmamak için aklımız başımızda olsun. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkiniz ve varsaortaklığınızla ilgili konuları artı ve eksi yönleriyle ele alma zamanıdır. Bu yıl ki geçiş, gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki iletişimin çiftler arasında önemi büyük. Ağzımızdan çıkanı hepimizin duyması gerekiyor. Beraberliğin niteliği ve köklülüğü burada çok önemli. Akıllıca bakalım durumlara. Eğer evlilik kararı verilecekse ki bu gayet önemlidir. Birbirinizi gerçekten iyi tanıdığınıza emin misiniz? Eğer bir başka şehir veya ülkeye gitme durumunuz varsa, oradaki yaşam koşulları size uygun mu? Bunları gözden geçiriniz. Eğitimden özel hayatınıza kadar her türlü yenilik bu süreçte kısa değil uzun vadeli bir şekilde ele alınmalıdır. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkulu bir aşkın peşindeyiz. Arzu doluyuz. Hatta  bizi  tutsak eden ne varsa garip bir şekilde ona yönelebiliriz.  Bazen elinizde olmadan isyan edebilirsiniz bazen de tümüyle teslim olabilirsiniz. Bu yaşadığınız aşka ve geçmişin üzerinizde bıraktığı etkiye göre değişebilir. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve ilerisi adına size başarı ve  olumlu yönde ilerleme sağlayacak işlere yönelmenin, bu anlamda düşünmenin, analizde bulunmanın önemini vurguluyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki; yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin hakkınızda konuşan, gizli kalması gereken konuları ifşa eden veya dedikodu yapan kişiler söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmaları gidermek için kendinizi en iyi şekilde korumalısınız. Kaçınılmaz değişiklikler günün sonunda yararınıza sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün koşullar sizin için kolay olmayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde tartışmalar ve ardından kopmalar yaşanabilir. Başkalarını anlamaya yönelik tutum izlemelisiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan yaylar keyifli haberler alacaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde değişen şartlara ayak uydurarak kendinizi özgürce ve mutlulukla ifade ederken, sözleşmeler, yazışmalar, görüşmeler, yolculuklar ve eğitimlerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde kendinizi aşk ve sevgiyle ifade edeceğiniz mutluluğu evinizde sevdiklerinizle hissedeceğiniz keyifli bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık ve yer değiştirme gibi konular hayatınızın merkezinde yer alacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek sizin için önemli olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğleden sonra saatlerinde yerini bilinçaltınızdaki önemli kırıntıları daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.Sezgilerinize güvenerek önünüzdeki dönemdeki ruhsal enerjinizi belirleyebilir ve kendi sırlarınızla yüzleşebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları için çok uygun bir akşamüstü yaşıyorsunuzGenel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>