Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz bir abartı olarak değerlendirilebilir. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız.

İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek.

Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yine yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Daha araştırmacı ve sabırlı davranışlarilişkilerinizde yanlış kapılar çalmanızı engelleyecek. Bazı bilgileri yerinde, zamanında değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı, birçok yönüyle kabullenmelisiniz. Fırsatları değerlendirmede daha atak olabilirsiniz. Şansınızla epeydir süregelen küskün ilişkinize, artık bir son vermeniz gerekiyor. Girişken insanların yöntemleri ve insani değerlerde gözlediğiniz zaafları sizi olumsuz etkiliyor. Bu tür bir duygusallık, sizi belli bir zaman içersinde hayatın dışına atabilir.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:13 Merkür-Neptün arasında olumlu görünüm,konularında sağlam düşünmeye, iyice analiz etmeye, karar vermeden önce enine boyuna gözlemde bulunmaya çalışmanın önemini gösteriyor. Siz öncelikle hedefiniz nedir, nasıl bir düzende yaşamak istiyorsunuz, nasıl bir gelir düzeyine ihtiyacınız var bunları mutlaka ele alınız. Saat 08:54 Merkür-Jüpiter karşıtlığı, insanlarla aramıza belli bir mesafe koymamızın işaretçisidir. Bizim sağlam ve güvenilir olmayan kişilere karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Daha önce dikkat etmediğimiz konular karşımıza çıkabilir. Bunlar stres yaratabilir. Biz de buna tepki gösterebiliriz. Ancak bilinçli olursak, bu zor durumu aşabiliriz. Saat 09:30 Ay-Neptün karşıtlığında, içinize sinmeyen veya ters giden bazı meselelerde hemen tepki vermek yerine, güzelce konuşalım. Ne kimseye bağımlı olup hakkımızı yemelerine izin verelim ne de gergin davranıp çıkarlarımızdan olalım. Sizin gibi aktif bir kişi için beklemek ne kadar zor gelse de dikkatli olmanızda yarar var. Özel yaşamınızda veyailişkilerinizde bazı kişilerle aranızda yaşanan tatsızlığın hala devam ediyor oluşu canınızı sıkabilir. Ancak bu, görevlerinizi aksatmanıza neden olmamalıdır. Saat 09:59 Ay-Jüpiter görünümü, gönlünüzce bir gün geçirmek istediğinizi gösterse de, bazı mecburiyetler canınızı sıkabilir. Onu halledeyim, bunu da yapayım derken bir bakmışsınız gün bitmiş. Ben derim ki, ne olursa olsun kendinize zaman ayırmayı bilin. Saat 10:10 Ay-Merkür görünümü, bize, girişimci düşünmenin, taktik geliştirmenin, becerilerimizi öne sürmenin faydalı olacağını söylüyor. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmalısınız. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi akıllı seçimlerde bulunmalı ve yanlışa adım atmamak için etraflıca düşünmelidir diyerek bize uyarıda bulunuyor. Ayrıca ilişki anlamında bizi uyarıyor. Saat 17:55 Ay-Pluto görünümü, sorunlarınızın nedenlerini dışarıda aramak yerine, bakış açınızı yeniden gözden geçirmenin önemini vurgulamaktadır. Çünkü kaybedecek vaktiniz yoksa, en iyi bildiğiniz kişiden yani kendinizden başlayarak düzeltilmesi gerekenleri ele alırsanız belki de gözünüzde büyüttüğünüz bir çok problemin üstesinden gelebilirsiniz. Madem mükemmeli arıyoruz. Onu elde edecek biziz. Kimseye eğilmek istemiyorsak, dik durmak zorundayız.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim kurarken, karşı tarafın seni anladığından emin olman gerekebilir. Çünkü hızın, konuşmalarına yansıyacak.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, ticaret ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eskileri bırakıp yenileri açık olma zamanıdır. Eğer ufkunuzu genişletip farklı kişilerle işbirliği içerisinde olursanız yaşamınızın gidişatını bir anda değiştirebilirsiniz. Bugün kendinize yeni hedefler belirlemek adına verimli bir gündür.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili planlarınızı yaparken, daha sabırlı ve öz verili, olmanızda fayda vardır. Detaylı bir şekilde plan yapmanız, başarıya giden yolda, size yardımcı olacaktır. Bugün tutkuyla yaptığınız şeyleri, kontrollü bir şekilde yapmanız sizi olası problemlerden kurtarabilir. Seçtiğiniz alanda otoriteye ulaşmak için sağlam adımlar atmalısınız.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler, yakın çevre ilişkileri, haberleşme ve kendinizi ifade etme yeteneğinizle ilgili daha fazla çaba göstermeniz gereken, mücadeleye açık bir günden geçmektesiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için kariyer gelirlerinizle ilgili olası sıkıntılar yaşayabilir, arkadaş çevrenizle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde risk almamanız, sakinliğinizi koruyup anlayışlı olmanız gereken bir zamanda bulunuyorsunuz.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koşturmalarınız artabilir. Günlük işlerinizde daha gerçekçi olmaya gayret etmelisiniz. Ailenizle beraber vereceğiniz kararlar önemli olacak. Adımlarınızı dikkatli atın.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik hazırlıkları yapanlar için önemli bir gün. Eksiklerinizi tespit edebilir, eşyalarınızın yerleşimiyle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinin desteği bugün sizin için anlamlı olacaktır. Gerginlik yerine birbirinize anlayış göstererek sevgi ve şefkatin tadına varın. Bilinçaltınızdakilerden kurtulmak ve toksin atmak için hamam keyfi harika olabilir.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 14" R
Ay
Boğa
00° 59' 57" R
Merkür
Koç
20° 55' 51"
Venüs
Boğa
09° 13' 45"
Mars
Koç
04° 51' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 20"
Satürn
Balık
17° 08' 22"
Uranüs
Boğa
22° 43' 53"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 46"
Lilith
Başak
24° 04' 43"
True Node
Koç
15° 23' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>