Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz. Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 09:19 Ay-Pluto görünümü, aile, ev ve ihtiyaçlarınızı karşılama yönünde etkili olup mali açıdan güçlenmek arzunuzu vurguluyor. Aza kanaat etmek veya elinizdeki miktara göre hareket etmek işinize pek gelmez. Her ne olursa olsun aklınıza koyduğunuzu yapmak istersiniz. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli olmayız. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki şüphe bugün sosyal yaşamını olumsuz etkileyebilir. Aklındaki soruları muhatabına sormalısın diyor gök kubbe.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde aniden sarf edeceğiniz ön sözler kırgınlıklara yol açabilir. Anne ile ilişkilerinizde bazı duygusal krizler ortaya çıkabilir. Sorunlarınızı büyütmemeye dikkat edin.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve ailenize yönelik bir konuda daha hayalci ve etkilere açıksınız. Ancak yakın beraberliklerde de sakin düşünmek gerekebilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Lüks düşkünlüğünüz diğer insanları sizden uzaklaştırabilir. Dostlarınızı eleştirmekten vazgeçmeniz iyi olur. Aksi halde yalnız kalma ihtimaliniz var.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Ayrıca, sorunları fazla büyütmeyin.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek, istirahat etmek ve vaktinizi evinize ve ailenize ayırmak isteyeceksiniz. Evinizde misafir ağırlanabilir. Kalbiniz boşsa, eğlence ortamlarında, sanatsal faaliyetlerin yapıldığı yerlerde karşı cinsten birini ilgi çekici bulabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardım edip yardım görebilirsiniz. Maneviyat ve merhamet hissinizle köklerinize, aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek arzusu içinde olabilirsiniz. İçinize kapanmak ve hayallere dalmak isteyebilirsiniz. Suyla ilgili bedeninizi şifalandırma çalışmalarına girişebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, moraliniz oldukça yüksek olabilir. Bu durum, özgüveninizi de artıracaktır ve bu sayede daha önce korktuğunuz adımları atmanız için sizi cesaretlendirecektir. Korkularınızın sizi bir süre rahat bırakacağını görebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 26" R
Ay
Boğa
25° 19' 40" R
Merkür
Koç
22° 22' 11"
Venüs
Boğa
11° 17' 25"
Mars
Koç
06° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 58"
Satürn
Balık
17° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 49' 42"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 13"
Lilith
Başak
24° 15' 51"
True Node
Koç
15° 19' 08"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>