Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan son zamanlarda çok fazla kıskanç davranmaya başladı. Bugünde bu tür davranışları ile sizi sinirlendirecek. Fakat bir türlü ona karşı koyamıyorsunuz.

İş yerinizde dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri zamanında bitirmenizi sağlayabilir. Beklediğiniz övgüleri amirlerinizden alacaksınız ve daha motive olacaksınız.

Parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama dikkatli olmalısınız. Hiç hesapta olmayan gelişmeler ilerlemenizi engelleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz. Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geriliyor. Sağlığımız, çalışma hayatımız ve maddi konulardaki güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu birortamında çalışalım, insanlara yardımcı olalım ancak karşılığını da alalım. İş ortamımızdaki ilişkilerimizden, işimizin şartlarına kadar olan duruma bakacağız. Sigortalı çalışıyor muyuz,güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Ücretlendirmeden memnun muyuz? İşimizde ehil miyiz, geleceğimiz teminat altında mı? Bunlara bakmak vaktidir. 20 Nisan (Saat 20:37)-3 Mayıs (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Bu süreçte iletişiminize dikkat ediniz. Çünkü hızla ağzınızdan çıkan bir yanlış söz daha sonra sorunlara yol açabilir. Siz öne atılarak kendinizi bir an önce ifade etmek istediğinizde başkaları sizi bencil, abartılı ve düşüncesizi biri olarak görürler. Aşk hayatınızla ilgili konularda şöyle bir gözlemde bulunmak yararlıdır. Dürtüleriniz sizi aşka doğru çekerken, neyin üzerinde yol aldığınızı bilmek lazımdır. Yolculuklar genel olarak eğlenmek veya girişimde bulunmak amacıyla yapılırken enine boyuna düşünmekte yarar görüyorum. Borsa, şans oyunları ve harcamalar konusunda da lütfen dikkatli olunuz. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını değiştiren dış etkenlere karşı gardını almak isteyebilirsin. Çünkü olanlar senin menfaatine gelişmiyor.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden alacağınız destekler ne kadar önem arz etse de sizin çabalarınızı da görmek isteyebilirler. Geleceğe yönelik oluşturduğunuz planlarınızda biraz da ha gerçekçi olmalısınız.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişilerle ilgili duygularınız yoğun olabilir bugün. Geçmişte yaşadığınız olayları hatırlatan durumlar nedeniyle korkularınız uyanabilir. Fakat sabırlı ve anlayışlı davranmayı başaracaksınız. Arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız organizasyonlarda ufak tefek karışıklıklar olsa bile şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ve sorunların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, yeteneklerinize yönelebilir ve sahip olduğunuz değerlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek çocuklarınız ve aşk hayatınızda iletişim problemleri, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sevginizi daha fazla göstermeye çalışmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, 3 Mayıs'a kadar aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan bağlantılarınızda ve sanatsal işlerinizde bazı aksilikleri karşınıza getirebilir. Bu konularda iletişiminize dikkat edin.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. İnternetle ilgili bilgi toplamak için gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Plüton'un geri hareketi nedeniyle maddi kaynaklar alanınızda öngördüğünüz ve planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak pek mümkün olmayacaktır.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 25" R
Ay
Boğa
24° 49' 45" R
Merkür
Koç
22° 20' 18"
Venüs
Boğa
11° 14' 51"
Mars
Koç
06° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 28"
Satürn
Balık
17° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 49' 35"
Neptün
Balık
29° 08' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 06"
Lilith
Başak
24° 15' 37"
True Node
Koç
15° 19' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>